advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Volvo V50
   • 11 min geleden
    Renault Clio
   • 26 min geleden
    Renault Clio
   • 34 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 37 min geleden
    Ford Focus
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto verkopen als sloopauto aan de sloop

   Op een bepaald moment bereikt een auto een status waarop hij niet langer de weg op kan en de restwaarde nihil is. Zo’n opgebruikte auto wordt ook wel een sloopauto genoemd. Waarschijnlijk wil je deze auto als sloopauto verkopen aan de sloop. Voorheen ruilde je auto altijd in op een nieuwe, maar omdat je tegenwoordig in het centrum woont heb je geen auto meer nodig. Je bent nog niet bekend met verkopen van je auto aan de sloop. Daarom geven we je informatie over de mogelijkheden

   Auto naar de sloop brengen

   Rijdt de auto nog en is de auto nog enkele dagen gekeurd? Dan kun je besluiten om de auto zelf naar de autosloperij toe te brengen. Het voordeel is dat je vaak een iets hogere vergoeding voor de auto ontvangt. De sloperij hoeft niet jouw kant op om de auto op te halen. Hoewel deze dienst vaak gratis wordt aangeboden, worden de kosten afgetrokken van de vergoeding die je zou kunnen ontvangen. Zorg wel dat je veilig de weg op kunt. Het laten ophalen van je auto levert in veel gevallen slechts enkele tientjes verschil in vergoeding op. In sommige gevallen is er geen verschil in vergoeding.

   Auto laten ophalen door de sloop

   Wil je auto liever op laten halen? Dan kun je met de medewerker van de autosloop afspreken om af te spreken op een gewenste locatie. Dit kan bijvoorbeeld aan huis, maar ook bij het garagebedrijf waarde auto eigenlijk stond voor de apk. Je auto laten ophalen is natuurlijk vooral fijn als de auto schade heeft, de weg niet meer op mag of kan omdat er geen apk keuring is of als je eigenlijk geen tijd hebt om de auto weg te brengen. Spreek van te voren goed af wat je voor de auto ontvangt en zorg dat je ter plekke een vrijwaringsbewijs vraagt. Met behulp van dit vrijwaringsbewijs kun je aantonen dat jij niet langer de eigenaar bent van het voertuig. Je kunt je verzekering opzeggen en de wegenbelasting wordt automatisch opgezegd.

   Auto verkopen als sloopauto aan de sloop

   Sloopauto vergoeding

   De vergoeding die je voor de sloopauto ontvangt is afhankelijk van diverse factoren. De staat en het bouwjaar zijn de voornaamste factoren. Een auto die niet meer rijdt en ouder is dan 15 jaar is in de regel niet veel meer waard. De vuistregel is ongeveer 10 eurocent per kilo gewicht. Voor een auto van 1500 kilogram ontvang je dus ongeveer € 150,-. Heb jij een zeldzamere of meer gewilde auto? Dan kan dit bedrag oplopen. Ook jongere auto’s met veel bruikbare onderdelen kunnen veel meer waard zijn. Soms lopen bedragen over de € 1000,- heen. Voor verbrandde auto’s wordt in de regel geen vergoeding betaald.

   Hou er  rekening mee dat een rolbare auto de voorkeur geniet! De autosloperij moet anders een vrachtwagen met takel uitsturen. De kosten hiervoor zijn veel hoger dan voor het rijden met een oprijwagen. De vergoeding zal daarom vaak lager uitvallen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkopen als sloopauto aan de sloop".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl