advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 41 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 42 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 43 min geleden
    Kia Rio
   • 55 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto verkopen België

   Je gaat eindelijk een nieuwe auto kopen. Je hebt er nu geld voor en als je te lang wacht zal het uiteindelijk weer aan iets anders op gaan. Je hebt alleen één klein probleem. Je hebt je huidige auto nog in bezit. Daar wil je zo snel mogelijk vanaf. De vraag is alleen hoe. De beste oplossing is om je afzetgebied zo groot mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door ook over de grens te kijken in de buurlanden om ons heen.

   Online aanbieden

   Je kunt je auto net zo gemakkelijk in het buitenland online aanbieden als in Nederland. Dit maakt het gemakkelijker om uw auto te verkopen. België is een goed land om mee te beginnen. Vooral omdat je dan je advertentieteksten niet te veel hoeft aan te passen. Zo kun je heel snel een flink gebied toevoegen aan je bereik. Een aantal bekende sites hebben naast een Nederlandse ook een Belgische afdeling. Let wel op dat je deze apart moet aanmelden, ze zetten hem niet automatisch door.

   Kleine verschillen

   Let wel op als je je auto gaat verkopen in België. Er kunnen kleine verschillen in de regelgeving zijn. Zorg wel dat je hier rekening mee houdt als je de deal sluit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je hem gaat exporteren. Het is verstandig om even goed uit te zoeken wat precies allemaal voor jou en jouw auto geldt. Een voorbeeld van zo’n verschil is de BPM. Dat bedrag kan al een flink verschil maken op wel of niet verkopen als je dit verkeerd aangeeft.

   Concurrentie

   Bedenk je wel dat je een andere concurrentie aangaat als je besluit je auto in België te verkopen. Het is natuurlijk ook bij onze Zuiderburen zo dat er een levendige occasionmarkt is. De kans dat precies jouw auto uniek is, is niet heel erg groot. Wees daarom ook in België zorgvuldig als je je auto gaat aanbieden. Zorg ervoor dat alles duidelijk is en klopt. Dit verhoogt de kans op een verkoop. Dat was immers waar je op uit was toen je besloot de grens over te gaan.

   Tips

   Als je je auto gaat verkopen, let dan op een aantal belangrijke zaken. Deze zijn in België natuurlijk niet anders dan in Nederland. Zorg ervoor dat de informatie die je geeft duidelijk en volledig is. Het moet duidelijk zijn welke auto je verkoopt en hoe oud hij is. Zorg ook voor goed beeldmateriaal. Een goede foto verkoopt beter. Verplaats je daarbij in de koper. Wat zou hij willen weten en willen zien? Als je je daar aan houdt is de kans zeer aanwezig dat je succes zal hebben.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkopen België".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl