Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Giulietta
   • 3 min geleden
    Citroen Xantia
   • 10 min geleden
    Hyundai Coupe
   • 50 min geleden
    Volkswagen Transporter Bestel 0,8 D 50 Kw
   • 1 uur geleden
    Ford Fiesta
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Auto verkopen? Gratis ophalen!

   Auto verkopen bij overlijden of ziekte

   Wanneer iemand overlijdt, kan het zijn dat de erfgenamen een auto erven. Het kan zijn dat u de auto in dat geval wilt verkopen. Is dat bij u het geval? Dan is het handig om te weten waar u aan toe bent. Daarover vindt u in dit artikel meer informatie.

   Heeft de overledene kentekens op zijn naam geregistreerd?

   Het is niet altijd duidelijk of de overleden persoon in kwestie een kenteken op zijn naam heeft staan. Het zal niet iets zijn waar u gelijk zin in hebt na het overlijden van een dierbare, maar is toch belangrijk om te controleren. Dit kunt u doen door het natrekken van de gegevens in het kentekenregister van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Dit kan natuurlijk niet zomaar, hiervoor hebt u een akte van erfrecht nodig of een uitgebreid uitreksel van de Gemeentelijke Basis Administratie.

   Als u hiermee bezig bent, is het wel belangrijk om te weten dat u in principe al bezig bent met het verdelen. Als geen van de erfgenamen de auto wilt hebben, is het beter om de auto te verkopen. Als er een executeur is, kan deze de auto verkopen. Anders zullen de erfgenamen samen de auto verkopen en het eens worden over de prijs van de auto.

   Bij het aanvaarden van Beneficiair door de erfgenamen, is het nodig om extra goed te werk te gaan. Er mag bijvoorbeeld niet gereden worden in de auto, als dit niet noodzakelijk is. Bij een keuring van de auto zou het bijvoorbeeld nog wel mogen.

   Verkopen van de auto

   Als de erfgenamen van de overledene hebben besloten om de tweedehands auto te willen verkopen, is het handig om te weten dat deze binnen 5 weken op de naam van een erfgename moet staan. Als de overschrijving van de auto niet binnen 5 weken plaatsvindt, heeft dat geen gevolgen en kan een auto alsnog overgeschreven worden. Als de auto eenmaal verkocht is, kan de verzekering van de auto opgezegd worden. Als de auto is overgeschreven naar een nieuwe eigenaar, dan stopt de motorrijtuigbelasting ook.

   Auto verkopen via Autosloperij.nl

   Autosloperij.nl koopt alle soorten auto’s. Wilt u gemakkelijk en snel van een auto af en daar toch een eerlijke prijs voor ontvangen? Dan kunt u uw auto aanbieden op de website. Neem direct telefonisch contact op of vul het formulier in. Indien u akkoord bent, is de verkoop van uw auto binnen enkele uren geregeld.

   auto verkopen ziekte of overlijden

    

   Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Auto verkopen bij overlijden of ziekte. U vindt onder andere het adres van Auto verkopen bij overlijden of ziekte en het telefoonnummer van Auto verkopen bij overlijden of ziekte. Soms vindt u ook een website, een e-mailadres, een fax-nummer, openingstijden of andere informatie over dit bedrijf zoals beoordelingen, ervaringen en recensies.

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl