Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Auto zonder sleutels verkopen

Sleutels verloren, sleutel afgebroken in het contactslot, contactslot kapot gegaan? In al deze gevallen bezit u een auto zonder sleutels. Misschien is het aanschaffen van een nieuw contactslot duurder dan de restwaarde van de auto en daarom kan het niet lonend zijn om hiermee aan de slag te gaan. In zo’n geval wilt u uw auto misschien op laten halen door een sloopbedrijf of autosloperij die de auto op kan halen zonder dat hier sleutels voor nodig zijn.

Sleutels verloren? Auto verkopen

Als u uw sleutels kwijt bent of als de sleutel afgebroken is, kan uw auto worden opgehaald door een vrachtwagen met kraan of als u geluk hebt door een auto-ambulance. In veel gevallen zal de auto echter in het stuurslot staan en omdat u geen sleutels heeft, niet op te takelen zijn met een lier. De auto rijdt dan namelijk alleen recht als de wielen perfect recht staan. In zo’n situatie kiest de autosloperij er voor om een vrachtwagen met kraan of een takelwagen uit te sturen. Op die manier weten ze zeker dat de auto kan worden meegenomen en dat de oprijwagen niet zonder auto huiswaarts hoeft te keren.

Auto op slot: waarde

In het vervelendste geval staat de auto ook nog op slot. Helaas zal er op zo’n moment een raam moeten worden ingeslagen om de auto te openen. Het inslaan van het raam, het openbreken van het contactslot en het uitsturen van een vrachtwagen met kraan hebben invloed op de waarde van de auto. In veel gevallen zal uw auto daarom al snel als een sloopauto behandeld worden en zal de vergoeding enkele tientjes tot honderden euro’s bedragen. In zeldzame gevallen, zeker als het om een jongere tweedehands auto gaat, kan de autosloop zelfs over de duizend euro heen gaan, als het waardevolle onderdelen gaat. In alle gevallen geldt dat u direct een vrijwaring krijgt.

Auto zonder sleutel? Meld het!

Hebt u een auto zonder sleutels? Geef het door aan de planner. Zo voortkomt u dat uw auto niet kan worden meegenomen.

 

Auto zonder sleutels verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto zonder sleutels verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl