advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 21 min geleden
    Ford Ka
   • 26 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 28 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 34 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 42 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto zonder sleutels verkopen

   Sleutels verloren, sleutel afgebroken in het contactslot, contactslot kapot gegaan? In al deze gevallen bezit u een auto zonder sleutels. Misschien is het aanschaffen van een nieuw contactslot duurder dan de restwaarde van de auto en daarom kan het niet lonend zijn om hiermee aan de slag te gaan. In zo’n geval wilt u uw auto misschien op laten halen door een sloopbedrijf of autosloperij die de auto op kan halen zonder dat hier sleutels voor nodig zijn.

   Sleutels verloren? Auto verkopen

   Als u uw sleutels kwijt bent of als de sleutel afgebroken is, kan uw auto worden opgehaald door een vrachtwagen met kraan of als u geluk hebt door een auto-ambulance. In veel gevallen zal de auto echter in het stuurslot staan en omdat u geen sleutels heeft, niet op te takelen zijn met een lier. De auto rijdt dan namelijk alleen recht als de wielen perfect recht staan. In zo’n situatie kiest de autosloperij er voor om een vrachtwagen met kraan of een takelwagen uit te sturen. Op die manier weten ze zeker dat de auto kan worden meegenomen en dat de oprijwagen niet zonder auto huiswaarts hoeft te keren.

   Auto op slot: waarde

   In het vervelendste geval staat de auto ook nog op slot. Helaas zal er op zo’n moment een raam moeten worden ingeslagen om de auto te openen. Het inslaan van het raam, het openbreken van het contactslot en het uitsturen van een vrachtwagen met kraan hebben invloed op de waarde van de auto. In veel gevallen zal uw auto daarom al snel als een sloopauto behandeld worden en zal de vergoeding enkele tientjes tot honderden euro’s bedragen. In zeldzame gevallen, zeker als het om een jongere tweedehands auto gaat, kan de autosloop zelfs over de duizend euro heen gaan, als het waardevolle onderdelen gaat. In alle gevallen geldt dat u direct een vrijwaring krijgt.

   Auto zonder sleutel? Meld het!

   Hebt u een auto zonder sleutels? Geef het door aan de planner. Zo voortkomt u dat uw auto niet kan worden meegenomen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto zonder sleutels verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl