Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 3 min geleden
  Sea M 200
 • 6 min geleden
  Renault Trafic T29 L2/h2 2.5 Dci Q 107kw E4 Fap
 • 6 min geleden
  Ford Focus
 • 12 min geleden
  Kia Picanto
 • 16 min geleden
  Opel Combo Van
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Bedrijfsauto of bedrijfswagen verkopen

Een bedrijfsauto is over het algemeen vrij vaak op de openbare weg terug te vinden. Het feit dat een dergelijk voertuig op jaarbasis heel wat kilometers rijdt zorgt er voor dat het risico op een ongeval bijzonder groot is. Wanneer er een ongeval voorvalt met aanzienlijke materiële schade kan dit grote gevolgen hebben. Niet alleen als particulier, maar ook als bedrijf beschikt u dan over de mogelijkheid om voor het slopen van de sloopauto een beroep doen op een autosloperij. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het recycleren van wagens waardoor u steeds bent verzekerd van een optimale afhandeling en recyclage.

Ophalen op bedrijventerrein of daarbuiten

Als bedrijf heeft u ongetwijfeld betere dingen te doen dan een sloopauto naar een autosloperij te brengen. Dat beseffen de sloperijen zelf even goed en daarom halen zij het voertuig in kwestie graag en kosteloos op. Wanneer de sloopauto zich op het bedrijventerrein bevindt zal deze daar worden opgeladen. Is deze op een externe locatie buiten uw bedrijf terug te vinden? Ook dat is geen probleem! Autosloperij.nl komt, overal uw Nederland, uw bedrijfswagen ophalen.

Overnamebedrag van uw zakelijke sloopauto

Tot slot, het spreekt voor zich dat u bij een ongeval als bedrijf steeds te maken krijgt met een bepaald verlies. Dat verlies kunt u echter een klein stukje compenseren door het overnamebedrag dat u zult ontvangen van de sloperij. Dat bedrag wordt grotendeels gebaseerd aan de hand van de omvang van de carrosserie, maar ook de eventuele nog bruikbare onderdelen dragen hier beslist hun steentje in bij. Hoe dan ook, wanneer u over een zakelijke sloopauto beschikt mag het in ieder geval duidelijk zijn dat het beslist de moeite waard is om deze op te laten halen of in te dienen bij één van de autosloperijen hier bij Autosloperij.nl!

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Bedrijfsauto of bedrijfswagen verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl