advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 11 sec geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 31 min geleden
    Seat Leon
   • 1 uur geleden
    Hyundai Atos-prime
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Transporter
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Belgische auto naar de sloperij

   Bent u een Belg en woont u over de Nederlandse grens, maar wilt u om welke reden dan ook, toch uitwijken naar de Nederlandse autosloperij? Dan is dat geen probleem. Autosloperijen werken in Nederland en in Belgie, dus het is geen probleem als u in Belgie woont. Uiteraard wordt er voor de vergoeding die voor uw auto betaald wordt, wel rekening gehouden met de te rijden afstand bij gratis ophalen. Als de afstand erg groot is, kan dit betekenen dat u dus minder vergoeding krijgt voor uw auto.

   Tweedehands Belgische auto verkopen

   Hebt u een auto die eigenlijk nog in te goede staat verkeert om te worden gesloopt? Dan kunt u toch een poging wagen bij de autosloperij. Naast het demonteren van auto’s voert de autosloperij ook auto’s uit en verkoopt ze in gehele staat. Dat betekent dat er een hogere vergoeding kan worden betaald als de auto in goede staat verkeert.

   Belgische schadeauto’s

   Hebt u technische mankementen of blikschade? Ook dan kunt u bij de autosloop terecht. De autosloperij koopt auto’s in alle staten en dus ook auto’s met technische mankementen, zoals kapotte motoren, lekke koppakkingen en afgebroken ophangingen. Tegelijkertijd kopen ze ook auto’s die technisch nog in goede staat verkeren, maar door een botsing blikschade hebben opgelopen.

   Hoe werkt het?

   Het aanbieden van een Belgische auto is net zo eenvoudig als het aanbieden van een Nederlande auto. Ondanks dat u een Nederlands kentekenplaat ziet, kunt u namelijk ook gewoon een Belgische nummerplaat invullen. Het enige verschil is dat er in België geen centrale database is, waardoor de medewerker de auto samen met u zal bespreken. Er kan bijvoorbeeld nog niet worden achterhaald om welke merk en type auto het gaat. Aan de hand van de door u opgegeven informatie zal de medewerker een bod uitbrengen. U bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat of niet.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Belgische auto naar de sloperij".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl