advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 45 min geleden
    Audi Audi A4
   • 48 min geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mini Mini Cooper
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Wat is schrootwaarde?

   De schrootwaarde van een auto, ook wel de restwaarde of de wrakwaarde genoemd, is de verwachte opbrengst van het voertuig aan het einde van zijn levensduur. Als je van je auto af wilt dan wil je vaak eerst weten wat de schrootwaarde van je auto is. Je kunt dit zelf nagaan door een bod op te vragen bij verschillende sloopbedrijven bij jou in de buurt.

   Waarom heeft een sloopauto schrootwaarde?

   Als een auto rijp is voor de sloop, denken veel mensen dat er geen waarde meer aan hun auto hangt. Echter, veel bedrijven kunnen bepaalde gebruikte onderdelen van je auto nog verkopen of hergebruiken in andere auto’s. Hoeveel geld je exact voor je auto kunt krijgen hangt af van de hoeveelheid onderdelen die hergebruikt kunnen worden, zoals goede banden of een mooi interieur.

   Verschillende factoren van invloed op de schrootwaarde

   Als je auto niet meer door de APK heen komt en de reparatiekosten enorm hoog zijn, dan kun je er voor kiezen om je auto naar de een autosloperij te brengen. De vergoeding die je voor je auto ontvangt, is onder meer afhankelijk van het merk, het type, het bouwjaar en de staat waarin de auto nog verkeert. Let er op dat de sloopwaarde van een auto per dag kan verschillen, omdat de ijzerprijs fluctueert, en dat verschillende bedrijven ook verschillende prijzen kunnen aanbieden. De schrootwaarde van echte sloopauto’s varieert in de meeste gevallen van € 50,- tot € 200,-.

   Schroot

   IJzerprijs en gewicht

   De ijzerprijs is van invloed op de schrootwaarde van je sloopauto. Als de prijs van ijzer hoog is, levert je auto meer geld op. De schrootwaarde van echte sloopauto’s varieert in de meeste gevallen van € 50,- tot € 200,-. Een zware auto levert meer op dan een lichte auto.

   Schrootwaarde met een kentekencheck

   Op het internet zijn ook allerlei kentekenchecks te vinden. Je hoeft dan alleen je kenteken en de kilometerstand in te voeren, waarna je binnen een paar tellen weet hoeveel je auto ongeveer waard is. Neem de waardebepalingen met een korreltje zout, want ze zijn geautomatiseerd en er wordt geen waarde aan ontleend.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wat is schrootwaarde?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl