advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Fiat Fiat 500
   • 13 min geleden
    Fiat 500 Abarth
   • 20 min geleden
    Opel Ascona 1.6 S
   • 30 min geleden
    Saab 900 Cabrio
   • 47 min geleden
    Suzuki Wagon R
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Geïmporteerde auto verkopen of laten slopen

   Nadat je jaren plezier van je auto hebt gehad, komt er op den duur toch een moment dat je afscheid moet nemen omdat de auto echt niet meer goed werkt. Dit kan komen doordat je reparatiekosten enorm hoog zijn geworden of door een auto ongeluk, waardoor er veel schade is ontstaan. Als je als particulier van je oude auto af wilt, zijn er twee veel gebruikte opties: je auto verkopen of laten slopen. Voor een geïmporteerde auto werkt dit hetzelfde als voor Nederlandse auto’s. Informatie over de mogelijkheden vind je in dit artikel.

   Je geïmporteerde auto zelf verkopen

   Als je auto nog in redelijke tot goede staat verkeert, kun je hem zelfstandig aanbieden via het internet. Je kunt hem uiteraard via marktplaats aanbieden, maar er zijn tegenwoordig ook een hoop gespecialiseerde sites waar je je auto aan particulieren kunt verkopen. Daarnaast kun je je auto ook aan een bedrijf verkopen of zelfs soms inruilen bij een dealer voor een andere auto. Als je je auto zelf wilt verkopen zijn er een aantal tips waar je op moet letten, waaronder het net en verzorgd aanbieden van je auto. Als je auto er netjes uitziet, zullen mensen sneller geïnteresseerd zijn en kun je een hogere prijs verwachten. Meer tips vind je hier.

   Geimporteerde auto verkopen of laten slopen

   Je geïmporteerde auto laten slopen bij een autosloopbedrijf

   Soms verkeert je auto in zo’n slechte staat dat verkopen niet meer mogelijk is. Dit is bijvoorbeeld het geval als de reparatie duurder is dan de auto zelf of als deze niet meer door de APK heen komt. Dan is vrijwel de enige optie om je auto naar de sloop te brengen. Autosloperijen kunnen vaak nog een aantal onderdelen van je auto gebruiken, evenals het oud ijzer waaruit je auto bestaat. Wil je je auto direct verkopen? Klik dan hier.

   Verschillende autosloperijen bij jou in de buurt

   Er zijn door het hele land een groot aantal bedrijven die sloopauto’s inkopen, waardoor het slim is om deze van tevoren goed te vergelijken. Het kan namelijk enorm verschillen hoeveel geld ze nog aanbieden voor je auto, waardoor je het beste dus meerdere offertes kunt aanvragen om zo het maximale bedrag nog voor je auto te krijgen. Een van de voordelen van veel autosloperijen is dat je gelijk een vrijwaringsbewijs krijgt en dat ze de auto snel kunnen komen ophalen, waardoor het je ook bijna geen moeite of tijd hoeft te kosten.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Geïmporteerde auto verkopen of laten slopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl