advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 28 min geleden
    Hyundai I 30
   • 44 min geleden
    Seat Altea Xl
   • 50 min geleden
    Jaguar Cars Jaguar S-type 4.0l V8
   • 1 uur geleden
    Mercedes-benz Vito
   • 1 uur geleden
    Hyundai I 30
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Geschorste auto verkopen

   Misschien werk je veel vanuit huis en hoef je niet vaak op pad met de auto of heb je een oldtimer die je vooral als hobby houdt. Omdat een auto stilstaand ook geld kost,  kun je er voor kiezen om de auto te schorsen. Je mag dan met het geschorste voertuig niet meer de weg op. Het kan voordelig zijn om je voertuig te laten schorsen, vooral wanneer je hier een langere tijd geen gebruik van maakt. Op deze manier kan je je auto toch behouden, zonder dat je hier kosten aan hebt. Je hoeft dan namelijk geen verzekering af te sluiten en geen wegenbelasting te betalen. Toch vinden veel mensen het na verloop van tijd zonde om de auto ongebruikt op de oprit of in de garage te laten staan. Wil je graag van een geschorste auto af? Dan kun je deze ook geschorst verkopen.

   Een geschorste auto

   Wanneer je de auto laat schorsen, mag je hier niet meer de weg mee op. Dit betekent dat je dus niet meer in de auto kunt rijden. Je kan verscheidene redenen hebben om je auto te schorsen. Het grote voordeel van het schorsen van de auto is dat je hier geen wegenbelasting meer over hoeft te betalen en dat je geen verzekering nodig hebt. Het schorsen van de auto heeft ook nadelen. Hoewel de auto stil staat, zal hij alsnog verouderen. Hierdoor verliest het voertuig zijn waarde en dat is natuurlijk zonde.

   De waarde bepalen

   Om de waarde van je geschorste auto te bepalen, moet je rekening houden met een aantal zaken. Wat is bijvoorbeeld de huidige staat van de auto en in welk jaar is het gebouwd? Een geschorste auto zal namelijk wel verouderen en in waarde verminderen. Daarom is het belangrijk om goed te overwegen of het verstandiger is om de auto te laten schorsen of om hem te verkopen. Je kan een geschorste auto natuurlijk ook verkopen aan iemand die er meer gebruik van zal maken.

   Verkopen op een betrouwbare en veilige manier

   Veel mensen denken dat je een geschorste auto niet kunt verkopen, maar dit is niet waar. Soms is het juist voordeliger om je auto te verkopen in plaats van hem gedurende een lange tijd te schorsen. Als je je geschorste auto wilt verkopen, wil je dit natuurlijk op een veilige en betrouwbare manier doen. Een autosloperij is daarom de oplossing. Een medewerker van de autosloperij kan de auto bovendien bij u thuis ophalen, zodat u niet met het geschorste voertuig de weg op hoeft.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Geschorste auto verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl