Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 2 uur geleden
  Volkswagen Polo
 • 6 uur geleden
  Volvo Xc40
 • 6 uur geleden
  Chevrolet Epica
 • 6 uur geleden
  Chevrolet Aveo
 • 7 uur geleden
  Dethleffs T 6446
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Gratis taxatie van uw auto

Wilt u uw auto verkopen? Dan kunt u uw auto laten taxeren door ons. Wij zullen een bod uitbrengen op uw auto en u kunt op basis daarvan laten weten of dit bod overeenkomt met uw verwachtingen. Hieronder leggen wij uit hoe een auto taxatie werkt.

Auto taxatie

Vul uw kenteken, naam, telefoonnummer en e-mailadres in en druk op verzenden. Op basis van uw kenteken kunnen wij een hoop van uw auto achterhalen. Wij kunnen nagaan welk merk auto het betreft om welk type het gaat en dus ook bijvoorbeeld welke motor er in ligt. Met behulp van die gegevens zullen we u vragen naar de staat waarin de auto verkeert. Zijn er mankementen of is er schade? Dan kunt u dit aangeven aan de medewerker. Op basis van deze informatie zullen we een bod uitbrengen. Bij het uitgebrachte bod zit gratis ophalen inbegrepen. U hoeft dus niet zelf op pad om een oprijwagen of aanhanger te regelen of risico te nemen dat u onderweg stil komt te staan.

Gratis waardebepaling

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van de waardebepaling. U bent bovendien nergens aan gebonden dus u kunt zelf besluiten of u akkoord gaat met het bedrag dat wij voor uw auto kunnen betalen.

Waarde berekening

De waarde van uw sloopauto is gebaseerd op de restwaarde van het oud ijzer en de nog bruikbare auto onderdelen die kunnen worden verkocht aan consumenten. Uiteraard geldt dat voor nieuwe auto’s meer kan worden betaald dan voor oude auto’s en dat voor kapotte auto’s minder wordt betaald dan voor auto’s die nog steeds in goede staat verkeren. Hebt u een tweedehands auto die nog kan rijden? Dan gaat bovenstaande uiteraard niet op. In die gevallen geldt dat waarde wordt bepaalt door de waarde op de markt min de winstopslag en de eventuele reparaties.

Wij kopen alle auto’s

U kunt bij ons terecht voor een waardebepaling van alle merken, types en soorten auto’s. Het maakt niet uit of het om een kapotte auto, een tweedehands auto, een sloopauto of een schadeauto gaat.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Gratis taxatie van uw auto".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl