Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 57 min geleden
  Ford Fiesta
 • 60 min geleden
  Citroen C2
 • 1 uur geleden
  Peugeot 206
 • 1 uur geleden
  Volkswagen Polo
 • 2 uur geleden
  Peugeot Partner 120 L1 1.6 Hdi 55kw
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Hoe een tweedehands auto verkopen?

Vandaag de dag bestaan er heel veel verschillende mogelijkheden tweedehands een auto te verkopen. U kunt er voor kiezen om de auto te koop aan te bieden via het internet, maar u kunt hem ook door een garage laten aanbieden of verkopen aan een sloperij. Wat in jouw geval de beste keuze is, is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij niet alleen aan de staat waarin de auto zich bevindt, maar ook aan hoe snel u er precies vanaf wil en voor welk bedrag u deze wenst te verkopen. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat u vandaag de dag over tal van interessante mogelijkheden beschikt om uw tweedehands auto te verkopen.

Prijzen vergelijken is interessant

Veel mensen die hun auto tweedehands willen verkopen willen er zo snel mogelijk vanaf. Op het eerste zicht is dat natuurlijk best begrijpelijk, maar toch is het steeds een goed idee om een vergelijking uit te voeren van de verschillende aanbiedingen die worden gedaan door potentiële overnemers. Alleen door het vergelijken van deze voorstellen is het namelijk mogelijk om er voor te zorgen dat u op het einde van de rit uw auto kunt verkopen tegen een voor u zo interessant mogelijk prijskaartje.

Wanneer kiezen voor een sloperij?

In bepaalde gevallen is de auto waarover u beschikt zo oud of is ze in die mate beschadigd dat u er op de reguliere markt eigenlijk geen mooi bedrag meer voor zal ontvangen. In een dergelijke situatie kan het interessant zijn om een beroep te doen op de mogelijkheden van een autosloperij. Een sloperij kan namelijk ook uw auto komen ophalen en dat kan u heel veel tijd en moeite besparen. Daarnaast weten veel mensen het misschien niet, maar ook bij de verkoop van uw tweedehandse auto aan een sloperij zult u nog een bepaald overnamebedrag ontvangen. Hoe hoog dat bedrag precies komt te liggen valt echter op voorhand niet zomaar aan te geven. Dit is namelijk afhankelijk van de omvang van het voertuig evenals van bijvoorbeeld nog bruikbare auto onderdelen. Toch kan even inlichtingen verzamelen geen kwaad!

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hoe een tweedehands auto verkopen?".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl