advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 43 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 44 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 44 min geleden
    Kia Rio
   • 57 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Mooi bedrag voor een auto met schade

   Heb je een auto die helemaal op is of zoveel schade dat herstellen geen zin meer heeft? Je kunt proberen je auto online te verkopen. De kans is groot dat je weinig respons krijgt, want niemand wil een kapotte auto. Nou, eigenlijk bijna niemand. Want er is een hele branche die draait op defecte auto’s of total loss auto’s. Vooral bedrijven in de autosloop willen graag je schadeauto overnemen. En vaak kun je nog een heel leuk bedrag krijgen voor je auto.

   Volop keus uit sloopbedrijven

   Het is heel makkelijk om je auto te verkopen aan een sloperij. Op dit moment zijn er zo een paar honderd bedrijven actief in de sloopbranche. Dus er is altijd wel een sloperij in de buurt. Wanneer dat niet het geval is is er op het internet volop keus uit bedrijven waar je zaken mee kunt doen. En wanneer je je schadeauto van de hand wilt doen wil je natuurlijk een zo hoog mogelijk bedrag daarvoor krijgen. Helaas heb je over het algemeen niet veel te zeggen over de uiteindelijke prijs al is er zeker een mogelijkheid om te onderhandelen.

   Verhoog je onderhandelingspositie en een betere prijs

   Vooral als de schadeauto jong is en van een gewild merk en type kun je een goede onderhandelingspositie hebben. Het is wel natuurlijk zo dat je dan wel enig verstand van zaken moet hebben anders zal dit niet werken. Voordat je je schadeauto aanbiedt aan een sloopbedrijf is het dus aan te raden om je hierin te verdiepen. Naast merk, type en bouwjaar bepaald ook de ijzerprijs de hoogte van de prijs voor je schadeauto. De ijzerprijs kan per regio verschillen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mooi bedrag voor een auto met schade".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl