advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 28 min geleden
    Volvo V60
   • 40 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Niet rijdende of stilstaande auto verkopen

   Stilstaande auto verkopen

   Stilstaande auto verkopen

   Uw auto rijdt niet meer?

   Een autosloperij is in feite geïnteresseerd in ieder soort auto. En met ieder soort auto worden ook auto’s bedoeld die zelfs in de basis niet meer functioneren (zoals een kapotte motor). Ook een niet rijdende auto kun je daarom verkopen aan de autosloperij. Omdat een auto niet meer kan rijden, betekent het niet dat de auto onbruikbaar is geworden. De autosloperij kent tal van mogelijkheden om je kapotte auto op waarde te schatten. Dit kan in de vorm van reparatie tot een tweedehands auto die weer de weg op kan, tot de demontage van specifieke onderdelen die weer gebruikt kunnen worden voor andere reparaties. Zelfs voor de schroot kan de autosloperij genoeg mogelijkheden zien voor het verkopen van een niet rijdende auto.

   Weer de weg op?

   Omdat de autosloperij gespecialiseerd is praktisch alle soorten voertuigen die zich op de weg begeven, zijn ook niet rijdende auto’s een prooi. Er wordt bekeken wat de oorzaak is van het niet langer kunnen rijden van de auto en een inschatting gemaakt van de benodigde reparaties om de niet rijdende auto weer de weg op te krijgen. Als dit toch onmogelijk of de investering niet waard blijken te zijn, dan worden alle onderdelen gecheckt op bruikbaarheid. Het feit dat de auto niet meer kan rijden hoeft niets te zeggen over vele andere onderdelen. Wellicht dat deze gebruikt kunnen worden in de reparatie van andere auto’s, of voor de verkoop aan particulieren die graag zelf aan de slag gaan met reparaties.

   Een tweede leven

   Door je niet rijdende auto te verkopen aan de sloperij wordt er alles aan gedaan om je wagen een tweede leven te geven, in welke vorm dan ook. Wellicht dat je niet rijdende auto zodanig gerepareerd kan worden dat deze weer zelfstandig kan rijden, al dan niet met behulp van onderdelen van andere kapotte modellen aanwezig in de autosloperij. Andersom kunnen de onderdelen van jouw niet rijdende auto ook alsnog dienstdoen. In het ergste geval kun je zelfs nog je niet rijdende auto verkopen voor het materiaal. In dat geval demonteert en verwerkt een autosloperij het voertuig tot schroot, wat vakkundig wordt gerecycled.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Niet rijdende of stilstaande auto verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl