advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Volvo V50
   • 16 min geleden
    Renault Clio
   • 31 min geleden
    Renault Clio
   • 39 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 42 min geleden
    Ford Focus
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Online auto verkopen aan de autosloperij

   Als het tijd wordt voor een nieuwe auto dan moet je ook je huidige auto kwijt. Je kunt hem natuurlijk inruilen, maar je kunt hem ook zelf verkopen. Tegenwoordig kan dat heel gemakkelijk online. Er zijn allerlei websites waar je van particulier tot particulier of van ondernemer tot particulier kunt handelen. Toch zijn er ook nog andere opties. Het kan zijn dat je auto bijvoorbeeld niet meer bruikbaar is. Je kunt hem dan rechtstreeks verkopen aan de autosloperij.

   Kapotte auto

   Je kunt je auto direct aan de autosloperij verkopen als hij kapot is. De kans dat iemand anders hem wil hebben is dan immers niet zo groot meer. Sloperijen zijn echter altijd geïnteresseerd in kapotte auto’s. Je bent vaak beter af met het verkopen van je kapotte auto dan dat je hem voor een hoog bedrag laat repareren. Daarom is het vaak een goed idee om hem te laten bekijken door een expert om de restwaarde te bepalen van je auto.

   Online regelen

   Het zal je niet verbazen dat je de verkoop van je kapotte auto heel gemakkelijk online kunt regelen. Je kunt je auto verkopen aan de autosloperij, maar je kunt dit ook via een online tussenpersoon doen. In het laatste geval heb je als voordeel dat je niet met één, maar met een heel netwerk aan autosloperijen in contact komt. Zo kun je er nog zekerder van zijn dat je een goede, eerlijke prijs voor je auto krijgt als je hem moet verkopen.

   Snel oplossen

   Doordat je online verkoopt aan de autosloperij kun je ook veel sneller handelen. Je zit dus niet langer wekenlang met een kapotte auto voor de deur. Als je contact zoekt kun je hem soms al een dag later verkopen. Weer een dag later wordt hij dan opgehaald. Zo ben je dus in twee dagen tijd van al het gedoe af. Alle andere zorgen worden ook vaak direct geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de afhandeling bij de RDW. Dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken of je wel afgemeld bent voor de wegenbelasting.

   Duurzaam

   Kapotte auto’s hoeven geen schade meer aan het milieu aan te brengen. De techniek is zo ver gevorderd dat vrijwel alles opnieuw te gebruiken is. Autosloperijen werken zeer duurzaam. Alle onderdelen die op wat voor manier dan ook hergebruikt kunnen worden, worden eerst uit de auto gehaald. Vervolgens worden alle materialen gestript die recyclebaar zijn. Wat overblijft is een heel klein pakketje onbruikbaar materiaal. Dit betekent dat de kapotte auto eigenlijk geen schade meer aan het milieu kan aanrichten.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Online auto verkopen aan de autosloperij".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl