advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Ford Fiesta
   • 10 min geleden
    Peugeot 508
   • 19 min geleden
    Toyota Toyota Verso
   • 46 min geleden
    Honda Honda Cr-v
   • 49 min geleden
    Mazda Mazda3
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ophalen van oude wagens en voertuigen

   Er bestaan verschillende autobedrijven die je de service aanbieden om een oude auto te laten ophalen. Deze bedrijven kun je gewoon vanaf je eigen thuisadres. De oude of kapotte auto wordt eenvoudig naar de nieuwe eigenaar of de sloop gebracht. Een dergelijke service is ontzettend gemakkelijk, omdat je direct van je oude wagen af bent. Hierdoor heb je meteen plek gecreëerd voor een nieuwe voertuig en bovendien vervalt de verzekeringsplicht en betaal je geen wegenbelasting meer als het voertuig gevrijwaard is. Als je contact opneemt met een ophaalservice dan kan je een datum en tijdstip afspreken waarop je oude auto opgehaald zal worden.

   Auto thuis laten ophalen

   De auto kan je veelal op een locatie naar keuze laten afhalen. Geen gedoe meer, maar gewoon de auto laten ophalen op een locatie naar keuze. Het gemakkelijkste is om je oude auto bij je eigen huis te laten ophalen. Je hoeft dan ook geen extra vervoer te regelen en je hoeft er de deur er niet voor uit: al het werk wordt voor je gedaan. De auto wordt in overleg snel afgehaald en hierna kan jij, indien van toepassing, je nieuwe auto ophalen.

   Sloopauto laten halen

   Het afhalen van een sloopauto is een nauwkeurige bezigheid. Vaak zijn sloopauto’s voertuigen die ernstige schade hebben opgelopen bij bijvoorbeeld een botsing of voertuigen met technische mankementen. Daarnaast kunnen het ook oude auto’s zijn die door verjaring ontzettend zijn gaan roesten. Wanneer de ophaalservice je auto komt afhalen met een takelwagen is het belangrijk dat de kabels worden bevestigd aan stevige punten. Het kan soms moeilijk te bepalen zijn waar de kabels het beste bevestigd kunnen worden. De conditie van het metaal moet namelijk goed zijn om het gewicht van de auto te kunnen dragen. De medewerker van het de ophaalservice of autosloperij heeft verstand van zaken.

   Afgekeurde en beschadigde auto’s

   Met een afgekeurde auto mag je de weg niet meer op en het is daarom logisch dat je deze laat ophalen. Je kan hem laten afhalen om vervolgens naar de sloop te brengen. Hetzelfde geldt voor beschadigde auto’s. In een zeer beschadigde auto mag je niet meer de weg op, want dit is ook niet verantwoord. Dat houdt in dat je het voertuig niet zelf ergens naar toe kunt brengen. Gelukkig is het laten ophalen van je oude auto zeer gemakkelijk. Heel gemakkelijk neem je contact op met het bedrijf dat oude auto’s afhaalt. Op een dag en tijdstip naar keuze wordt het oude voertuig vervolgens opgehaald. Afhankelijk van het voertuig ontvang je zelfs een mooie vergoeding!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ophalen van oude wagens en voertuigen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl