advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Toyota Proace
   • 45 min geleden
    Skoda Octavia
   • 53 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Volkswagen Golf
   • 1 uur geleden
    Hyundai Tucson
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Schadeauto verkopen

   Indien u betrokken bent geraakt in een ongeval met aanzienlijke materiële schade is de kans groot dat uw voertuig de stempel van schadeauto zal krijgen. In dit geval zit er niet veel anders meer op dan contact op te nemen met een autosloperij. Wat veel mensen echter niet weten is dat hun schadeauto nog steeds een bepaalde waarde met zich meebrengt. U zult voor de verkoop van uw schadeauto dan ook altijd een bepaald bedrag ontvangen van de sloperij. Toch zijn er een aantal zaken waar u op dit vlak maar beter rekening mee kunt houden. Dus wilt u uw schadeauto verkopen? Lees hieronder dan verder.

   Conflict met uw verzekeraar of niet?

   Wanneer uw voertuig betrokken is geraakt in een ongeval waardoor deze de stempel van schadeauto heeft gekregen is het voor verkoop steeds belangrijk om de voorwaarden van uw autoverzekering onder de loep te nemen. Wanneer u over een volledige cascoverzekering beschikt is de kans namelijk groot dat uw verzekeraar de opgelopen schade zal vergoeden. Om aanspraak te kunnen maken op deze vergoeding zal de schadeauto echter overgeleverd moeten worden aan de verzekeraar waarna hij de verkoop zal regelen met een autosloperij. Raadpleeg dus in ieder geval altijd goed de verzekeringsvoorwaarden van uw autoverzekering vooraleer de schadeauto zelf te proberen verkopen.

   Welk bedrag kunt u krijgen voor uw schadeauto?

   Naar aanleiding van bovenstaande stelt zich tot slot uiteraard nog de vraag welk bedrag u precies voor uw schadeauto kunt ontvangen. Dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren. In eerste instantie is er namelijk de omvang van de zogenaamde carrosserie. Hoe groter en robuuster de auto, des te meer waarde deze heeft voor de autosloperij en des te groter bijgevolg “de waarde van uw sloopauto” zal zijn. Dat is echter niet alles, want wanneer een auto naar de sloperij wordt gebracht wordt deze eveneens uitvoerig getest op nog bruikbare auto onderdelen. Zijn die er, dan worden deze uit het wrak verwijderd waardoor ze een interessante meerprijs kunnen vertegenwoordigen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schadeauto verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl