Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 15 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 18 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 156 Berlina
   • 19 min geleden
    Hyundai Ix35
   • 34 min geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Auto verkopen? Gratis ophalen!

   Sloopauto inleveren

   Het kan zijn dat u een sloopauto heeft en dat u van deze auto af wilt. U kunt ervoor kiezen om de auto op te laten halen of zelf uw sloopauto inleveren. Een sloopauto kunt u herkennen doordat deze bijvoorbeeld last heeft van defecten, een motor die kapot is, een versnellingsbak die kapot is of iets anders waardoor u de auto niet meer wilt laten repareren. Dan kunt u auto dan inleveren, zodat u daar vanaf bent.

   Waar kan ik een sloopauto inleveren?

   In Nederland zijn veel autosloperijen. Bij deze autosloperijen kunt u uw oude auto inleveren. Meestal kan dit geheel gratis, soms zult u echter ook een bedrag moeten betalen. U tekent dan de papieren en zorgt dat de auto niet meer op uw naam staat. Autosloperijen gebruiken sloopauto’s voor onderdelen of oud ijzer. Als mensen een oude auto hebben en hiervan een bepaald onderdeel kapot is, gaan ze op zoek naar dat onderdeel. Bij oude auto’s zijn deze onderdelen niet meer nieuw te verkrijgen en daarom zal de eigenaar  naar autosloperijen gaan om het onderdeel te vinden. Deze autosloperijen gebruiken de onderdelen uit de sloopauto’s. Het oud ijzer van een auto kan ook gebruikt worden door een autosloperij. Dit levert niet heel veel geld op en is afhankelijk van de ijzerprijs.

   Een sloopauto laten ophalen

   Niet iedereen heeft de tijd of wil de moeite erin steken om een sloopauto weg te brengen. In enkele gevallen kan een sloopauto zelfs niet meer rijden en zal die op een wat moeilijkere wijze naar een autosloperij gebracht moeten worden. In dat geval is het natuurlijk ideaal als een sloopauto opgehaald kan worden. Dit kan via Autosloperij.nl. Wij nemen iedere sloop-, schade- en tweedehands auto aan. U ontvangt een eerlijke vergoeding en uw auto wordt geheel gratis opgehaald. Als de auto opgehaald wordt, krijgt u gelijk het geld en de RDW vrijwaring. U zult dus geen moeite hoeven doen om van uw sloopauto af te komen en ontvangt gelijk geld. Via onze website kunt u gelijk een afspraak maken en uw sloopauto kan soms zelfs binnen drie uur opgehaald worden op uw adres.

   sloopauto inleveren

   Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Sloopauto inleveren. U vindt onder andere het adres van Sloopauto inleveren en het telefoonnummer van Sloopauto inleveren. Soms vindt u ook een website, een e-mailadres, een fax-nummer, openingstijden of andere informatie over dit bedrijf zoals beoordelingen, ervaringen en recensies.

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl