Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 8 min geleden
  Ford Transit 260s Fd 125 Mr 4,23
 • 8 min geleden
  Ford Transit 260s Fd 125 Mr 4,23
 • 15 min geleden
  Honda Civic 4dr Hybrid
 • 20 min geleden
  Honda Civic 4dr Hybrid
 • 21 min geleden
  Honda Civic 4dr Hybrid
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Sloopauto verkopen tegen hoge vergoeding

Een sloopauto is een auto die zeer waarschijnlijk niet meer de weg op kan. Een auto die eigenlijk total loss is, economisch of echt total loss. Dergelijke auto’s vertegenwoordigen in Nederland een restwaarde. Niet alleen restwaarde voor de autosloop die deze auto’s uit elkaar haalt en recyclet, maar ook voor de particulier die zijn auto van de hand wil doen. De restwaarde voor de sloperij is dermate hoog dat zij bereid zijn te betalen voor een sloopauto. Om die reden wordt er een hoge vergoeding betaald voor sloopauto’s.

Ijzerprijs

Omdat er veel concurrentie is op de markt van autosloperijen kan er geld worden betaald voor een sloopauto. Zoals altijd met vraag en aanbod geldt ook hier: hoe hoger de vraag, hoe hoger de prijs. De vraag is hoog op het moment dat de waarde van ijzer hoog is. De prijs van ijzer wordt op de wereldmarkt bepaalt en is afhankelijk van een hoop factoren. Helaas hebben wij hier weinig invloed op als klein land. Dat betekent dat de prijzen die wereldwijd gelden, gevolgd worden door autosloperijen. Zij krijgen immers een vergoeding per kilo ijzer van grote metaalboeren.

Auto onderdelen

Een andere reden dat autoslopen graag sloopauto’s inkopen, is de mogelijkheid om bruikbare auto onderdelen van demontagevoertuigen te slopen en deze vervolgens te verkopen aan consumenten. Onderdelen van oude “goedkope” auto’s zijn in grote hoeveelheden te verkrijgen en daarom brengen oude sloopauto’s minder op. De onderdelen van nieuwe auto’s zijn daarentegen een stuk minder gemakkelijk te verkrijgen. De vraag onder consumenten is hoog en daardoor stijgt ook de vraag van sloperijen naar jonge auto’s met relatief nieuwe onderdelen. Op het moment dat de vraag naar bepaalde auto onderdelen hoog is, hebt u hier baat bij als u uw sloopauto of schadeauto wilt verkopen. U ontvangt dan een hogere vergoeding.

Sloopauto verkopen

Wilt u uw sloopauto verkopen tegen hoge vergoeding? Dan kunt u contact opnemen met een medewerker van de autosloperij. Aan de hand van uw kenteken wordt uw auto besproken. Door middel van een kentekencheck kan de medewerker namelijk al achterhalen wat voor auto u hebt en wat voor type het is. De staat waarin deze verkeert wordt aan de hand van een aantal vragen vastgesteld. Met behulp van de antwoorden op de vragen wordt een bod uitgebracht. Hoe beter de staat van de auto, hoe meer er voor uw auto kan worden betaald.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloopauto verkopen tegen hoge vergoeding".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl