Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Volvo V70
 • 31 min geleden
  Ford Focus C-max
 • 56 min geleden
  Auto Union Audi Cabriolet 110 Kw E2
 • 1 uur geleden
  Onbekend voertuig
 • 1 uur geleden
  Opel Meriva-a
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

SUV verkopen

Een nieuwe auto wordt vaak om verschillende redenen gekocht. Als de huidige auto aan vervanging toe is omdat deze total loss is of helemaal versleten, dan is het verstandig om deze naar de autosloop te brengen. Een SUV kun je dan bijvoorbeeld ook goed verkopen aan de autosloperij. Je krijgt dan een bepaald bedrag betaald voor jouw auto en de SUV kan worden gedemonteerd. Op deze manier ben jij van de SUV af, draag je bij aan het milieu en worden er ook nog eens onderdelen van jouw auto hergebruikt.

Bij de sloperij

Een auto, zoals een SUV, die naar de autosloperij wordt gebracht wordt gedemonteerd. De onderdelen die nog te gebruiken zijn worden grondig gecontroleerd zodat ze kunnen worden verkocht voor hergebruik. Dit betekent dat deze onderdelen niet vernietigd worden en een tweede leven kunnen krijgen in een andere SUV. Onderdelen die niet meer bruikbaar zijn die worden vaak gerecycled zodat de materialen die daarbij vrij komen weer gebruikt kunnen worden voor nieuwe producten. De onderdelen die verkocht worden bij de autosloperij zijn overigens een stuk voordeliger dan wanneer je deze nieuw in de winkel zou kopen.

Voordelen

Het verkopen van jouw SUV heeft dus verschillende voordelen. Jij bent geen kosten kwijt aan de auto en het afvoeren van de SUV, andere mensen kunnen de goede materialen van jouw auto weer gebruiken in hun auto en je draagt bij aan het milieu. Dit laatste komt doordat de materialen uit jouw auto worden hergebruikt en er ook materialen gerecycled worden. Een ander bijkomend voordeel is dat je betaald krijgt voor jouw SUV als je deze naar de autosloperij toe brengt.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "SUV verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl