advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 7 uur geleden
    Subaru Forester
   • 7 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 8 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 9 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Wij kopen auto’s

   Veel mensen die te maken hebben met een sloopauto of die een zeer oud voertuig ter beschikking hebben die op de reguliere tweedehandse markt eigenlijk niets meer waard is weten niet goed wat ze hier nog mee moeten aanvangen. Vroeger werden dergelijke voertuigen dan ook steevast in de natuur gedumpt, maar dat is uiteraard niet de bedoeling. Een veel interessanter alternatief is het om een beroep te doen op de mogelijkheden die wij van Autosloperij.nl u te bieden hebben. Wij nemen namelijk iedere auto over, in welke staat deze zich ook bevindt! Daarenboven kunt u ook nog eens steeds rekenen op een eerlijke vergoeding waardoor u, uw voertuig niet zomaar dient af te staan. Wij kopen auto’s!

   Altijd een eerlijke vergoeding

   Veel mensen die er voor kiezen om hun sloopauto te verkopen vrezen dat ze daarvoor geen enkele financiële compensatie zullen ontvangen. Niets is echter minder waar. Wat velen vergeten is dat iedere auto een bepaalde waarde vertegenwoordigd, al was het maar alleen omwille van de zogenaamde carrosserie. Dat is nog niet alles! Wanneer uw sloopauto bijvoorbeeld nog over enkele bruikbare onderdelen beschikt is het mogelijk dat deze de overnameprijs nog verder de hoogte in stuwen. Op deze manier ontvangt u altijd een eerlijk overnamebedrag die misschien wel de basis kan vormen voor uw nieuwe voertuig.

   Altijd gratis opgehaald

   Wanneer u een sloop-, schade- of tweedehandse auto heeft die u door ons wenst te laten overnemen dient u nooit zelf in te staan voor het transport. Hier worden ook geen extra kosten voor in rekening gebracht. Met andere woorden, naast de eerlijke vergoeding wordt uw sloopauto, tweedehands auto of bedrijfsauto ook altijd geheel gratis opgehaald, ontvangt u direct uw geld en wordt ook de RDW vrijwaring meteen geregeld. Klinkt dit alles voor jou eveneens als muziek in de oren? Kies er dan voor om uw sloop-, schadeauto of tweedehandse auto over te laten nemen door ons!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wij kopen auto’s".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl