Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 13 min geleden
  Peugeot 206
 • 16 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 26 min geleden
  Audi Audi A4
 • 47 min geleden
  Skoda Citigo
 • 1 uur geleden
  Volkswagen Passat
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Wij kopen uw auto

Bent u in het bezit van een auto die u niet langer wilt hebben? Wij kopen uw auto! Hieronder hebben wij een lijst opgesomd van auto’s die wij inkopen. Staat uw soort auto niet in de lijst? Dan kunt u alsnog een poging wagen.

Wij kopen uw sloopauto

Bent u in het bezit van een sloopauto of autowrak? Dan kunt u zich wenden tot ons. Wij kopen sloopauto’s van alle merken en in alle soorten en maten. Of het nu om een sloper van het merk Volkswagen gaat of om een sloopvoertuig van het merk Opel. De vergoeding is afhankelijk van de staat waarin de auto verkeert, het bouwjaar en het aantal gereden kilometers.

Wij kopen uw schadeauto

Hebt u schade gereden of bent u betrokken geraakt bij een ongeluk? Dan kan het voorkomen dat uw auto door schade niet langer meer rijdt. Wij kopen uw auto met schade! Wij kunnen de bruikbare onderdelen namelijk recyclen en alsnog te koop aan bieden aan andere consumenten, autobedrijven en autogarages.

Wij kopen uw tweedehands auto

Hebt u een auto die eigenlijk nog niet rijp is voor de sloop, maar waar u toch moeilijk vanaf komt? Dan kunt u bij ons aankloppen. Wij kopen niet alleen auto’s met mankementen, maar ook auto’s die in goede staat verkeren. Deze tweedehands auto’s kunnen wij een beetje opknappen en verkopen of als er weinig vraag is uit elkaar halen en recyclen. De tweedehands en gebruikte onderdelen kunnen wij opnieuw verkopen en het oud ijzer wordt gerecycled.

Wij kopen uw motor

Een motor is een voertuig op twee wielen. Net als naar auto’s zijn wij dagelijks opzoek naar motoren die wij kunnen kopen. Hebt u een motor in goede staat of een motor in slechte staat? Biedt uw motor vrijblijvend en kosteloos aan ons aan!

Wij kopen uw bedrijfsauto

Hebt u een bestelwagen, bestelbus of bedrijfsauto die u niet langer nodig hebt, maar die in de loop der jaren is veranderd in een kapotte, oude of vieze werkbus? Dan kunt u deze aan ons aanbieden. Wij kunnen altijd overweg met de bruikbare onderdelen van uw oude bus.

Wij kopen uw vrachtwagen

Wij kopen niet alleen personenwagens zoals MPV’s, SUV’s en sedans, maar ook vrachtwagens. Vrachtwagens zijn net als auto’s motorvoertuigen en de onderdelen kunnen vaak worden hergebruikt door andere bedrijven in het binnen en buitenland. Hebt u een vrachtwagen die rijp is voor de sloop? Dan kunt u ons uw vrachtwagen aanbieden.

Wij kopen uw brommobiel

Hoewel u bij een autosloperij misschien niet direct aan brommobielen denkt, kopen wij uw brommobiel graag. Een brommobiel is een 45 kilometer (of 25 kilometer) auto die steeds vaker op de Nederlandse wegen te vinden is. Hebt u schade gereden of verkeert uw brommobiel nog in goede staat? Dan kunt u deze bij ons aanbieden.

Wij kopen uw camper

Hebt u een oude camper in een opslag staan die u niet meer gebruikt? Dan kunt u uw camper bij ons aanbieden. Wij kopen nieuwe en oude campers in iedere staat. Of het nu gaat om een kapotte camper of een camper die nog rijdbaar is.

Wij kopen uw taxi

Bent u taxichauffeur? Dan rijdt u waarschijnlijk behoorlijk wat kilometers. Toch kunnen wij uw taxi altijd nog recyclen, ook als er al erg veel kilometers op de teller staan. Bent u benieuwd wat wij voor uw taxi kunnen betalen? Neem dan contact met ons op.

Wij kopen uw quad

Hoewel ze niet erg vaak worden aangeboden, kopen wij ook quads. Quads zijn kleine 4×4 voertuigen met of zonder kenteken die veelal worden gebruikt om off-road te rijden. Bezit u een quad waar u vanaf wilt? Laat het ons weten en misschien kunnen wij uw quad wel overkopen voor een schappelijke prijs.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wij kopen uw auto".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl