Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Auto slopen: wat kost dat?

Heeft u een sloopauto of een auto die u naar een autosloperij wilt brengen? Dan is het handig om te weten wat dit u gaat kosten en of het wellicht zelfs geld op kan leveren. Bij sommige autosloperijen is het gebruikelijk om geld te betalen voor het kwijtraken van uw auto. Dit is jammer, want vaak vertegenwoordigd uw sloopauto nog waarde. Een autosloperij kan verdienen aan uw auto en daarom is het fair als u ook een gepaste vergoeding krijgt voor uw auto.

Wat kost het slopen van mijn auto precies?

Vroeger moest er voor iedere sloopauto een vergoeding betaald worden voor het slopen van de auto. Tegenwoordig is dit bij de meeste autosloperijen niet meer het geval geval. Toch komt het soms nog wel voor dat u moet betalen. U betaalt eenmalig een bedrag, waarvoor u een RDW vrijwaring in de plaats krijgt. Zo bent u van uw auto af en hoeft u hier niet meer naar om te kijken. Hoeveel u precies zult moeten betalen voor het slopen van uw auto, is verschillend bij de verschillende autosloperijen. Als u uw auto niet zelfstandig naar een autosloperij kunt brengen, zult u daarvoor soms moeten betalen.

Vergoeding voor sloopauto

Hoewel niet iedere autosloperij een bedrag betaalt voor uw sloopauto, doet Autosloperij.nl dit toch. Autosloperij.nl is zich bewust van de waarde die uw auto vertegenwoordigt en geeft u een gepaste vergoeding voor uw sloopauto. Niet alleen krijgt u een vergoeding voor uw sloopauto, ook wordt de auto geheel gratis op de gewenste locatie opgehaald. U hoeft dus niet nog eens extra te betalen of moeite te doen om uw auto bij de autosloperij te krijgen. Wanneer uw sloopauto bij u opgehaald wordt, krijgt u direct geld en een RDW vrijwaring. Als uw auto eenmaal opgehaald is, hoeft u verder dus niets meer te regelen.

Wilt u hier gebruik van maken? Dat is mogelijk en kan binnen korte tijd geregeld worden. Via onze website kunt u een formulier invullen. Liever direct contact? Dat is ook mogelijk. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen, zo weet u direct waaraan u toe bent.

auto slopen wat kost dat

Auto slopen: wat kost dat?

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto slopen: wat kost dat?".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl