Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 2 uur geleden
  Opel Astra Station Wagon
 • 3 uur geleden
  Lexus Lexus Is200
 • 3 uur geleden
  Suzuki Swift
 • 4 uur geleden
  Hyundai I 30
 • 4 uur geleden
  Volkswagen Polo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloperij vergelijken: interessant of niet?

Wanneer u een sloopauto heeft zult u deze graag op zo kort mogelijke termijn willen laten ophalen. Toch is het de moeite waard om de verschillende autosloperijen waar u een beroep op zou kunnen doen even met elkaar te vergelijken. Op deze manier bent u er namelijk zeker van dat u niet alleen een zo hoog mogelijk overnamebedrag zult ontvangen, daarnaast zorgt u er ook nog eens voor dat er geen extra kosten in rekening kunnen worden gebracht voor bijvoorbeeld het transport van uw sloopauto naar de sloperij.

Kies voor een autosloperij in de buurt

Bij het vergelijken van de verschillende autosloperijen waar u een beroep op kunt doen is het belangrijk om rekening te houden met de afstand ten opzichte van de plaats waar de sloopauto zich bevindt. Een sloperij biedt haar klanten die over een sloopauto beschikken immers steeds de mogelijkheid om deze gratis op te laten halen, maar dan wel op voorwaarde dat deze zich binnen een straal van een bepaald aantal kilometers bevindt. Is dat niet het geval, dan kunnen hier dus kosten voor in rekening gebracht worden en dat gaat integraal af van het bedrag dat u voor de sloopauto ontvangt. Hier rekening mee houden is dan ook geen overbodige luxe.

Merk gebonden sloperij of niet

Er bestaan tegenwoordig veel autosloperijen die gebonden zijn aan een bepaald merk. Een beroep doen op een dergelijke sloperij is vaak extra interessant omdat zij uw auto letterlijk van binnen en van buiten kennen. Hierdoor ontvangt u vaak meer voor nog bruikbare onderdelen dan in een gewone sloperij. Een dergelijke autosloperij is trouwens ook zeer interessant voor mensen die voor hun auto van hetzelfde merk op zoek zijn naar betaalbare tweedehandse onderdelen. Deze zijn daar immers vaak in overvloed terug te vinden.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloperij vergelijken: interessant of niet?".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl