advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 3 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 3 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 4 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 4 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloperij vergelijken: interessant of niet?

   Wanneer u een sloopauto heeft zult u deze graag op zo kort mogelijke termijn willen laten ophalen. Toch is het de moeite waard om de verschillende autosloperijen waar u een beroep op zou kunnen doen even met elkaar te vergelijken. Op deze manier bent u er namelijk zeker van dat u niet alleen een zo hoog mogelijk overnamebedrag zult ontvangen, daarnaast zorgt u er ook nog eens voor dat er geen extra kosten in rekening kunnen worden gebracht voor bijvoorbeeld het transport van uw sloopauto naar de sloperij.

   Kies voor een autosloperij in de buurt

   Bij het vergelijken van de verschillende autosloperijen waar u een beroep op kunt doen is het belangrijk om rekening te houden met de afstand ten opzichte van de plaats waar de sloopauto zich bevindt. Een sloperij biedt haar klanten die over een sloopauto beschikken immers steeds de mogelijkheid om deze gratis op te laten halen, maar dan wel op voorwaarde dat deze zich binnen een straal van een bepaald aantal kilometers bevindt. Is dat niet het geval, dan kunnen hier dus kosten voor in rekening gebracht worden en dat gaat integraal af van het bedrag dat u voor de sloopauto ontvangt. Hier rekening mee houden is dan ook geen overbodige luxe.

   Merk gebonden sloperij of niet

   Er bestaan tegenwoordig veel autosloperijen die gebonden zijn aan een bepaald merk. Een beroep doen op een dergelijke sloperij is vaak extra interessant omdat zij uw auto letterlijk van binnen en van buiten kennen. Hierdoor ontvangt u vaak meer voor nog bruikbare onderdelen dan in een gewone sloperij. Een dergelijke autosloperij is trouwens ook zeer interessant voor mensen die voor hun auto van hetzelfde merk op zoek zijn naar betaalbare tweedehandse onderdelen. Deze zijn daar immers vaak in overvloed terug te vinden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloperij vergelijken: interessant of niet?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl