advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 33 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 43 min geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 59 min geleden
    Honda Civic 3dr
   • 2 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 2 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Campersloop, sloopcampers en camper onderdelen

   Een camper of kampeerauto is eigenlijk een auto, maar toch is niet iedere autosloperij even blij met een camper. Wellicht vraagt u zich af, waarom niet alle autosloperijen uw kampeerwagen willen overnemen. Het antwoord is eigenlijk vrij simpel. Campers (en dan voornamelijk oude sloopcampers) bestaan voor een groot gedeelte uit materialen zonder restwaarde zoals hout en plastic. Hetzelfde geldt voor caravans en vouwwagens. Bovendien kost het veel tijd om zo’n voertuig volledig te slopen, omdat deze niet net als een auto in zijn geheel in de pers kunnen worden gegooid.

   Sloopcamper verkopen

   Bezit u een sloopcamper of een oude camper die u weg wilt doen? Dan kunt u de online autosloperij proberen. Campers in alle staten kunnen worden aangeboden, dus ook tweedehands campers en campers met schade. Op basis van enkele gegevens zal een bod worden uitgebracht. U moet naast de staat denken aan het bouwjaar, het merk en de kilometerstand.

   Camper gratis ophalen

   Campers zijn vaak zwaarder dan auto’s. Ook dit is een vervelend feit voor de autosloperij als men de camper moet ophalen. Zware en grote campers kunnen vaak niet op normale oprijwagens en het ophalen met een vrachtwagen is veel duurder. Om die reden zult u soms een bergingsbedrijf moeten inschakelen om de camper op te halen.

   Snel van uw camper af

   Wilt u snel van uw camper af? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen de staat van uw camper bespreken. In principe kopen wij campers in alle staten, dus ook voor kapotte campers bent u bij ons aan het juiste adres.

   Tweedehands en gebruikte camper onderdelen

   Naast de inkoop van campers worden ook tweedehands en gebruikte camper onderdelen aangeboden bij autosloperij. Helaas is het aanbod van deze onderdelen niet zo groot als van auto onderdelen. Dat komt omdat er veel minder verkrijgbaar is en er minder campers dan auto’s gesloopt en gedemonteerd worden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Campersloop, sloopcampers en camper onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl