Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 20 min geleden
  Daihatsu Sirion
 • 20 min geleden
  Alfa Romeo Alfa Romeo 147
 • 29 min geleden
  Opel Astra-g-caravan
 • 35 min geleden
  Chevrolet Kalos
 • 45 min geleden
  Nissan Nissan Micra
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Gratis auto laten wegslepen?

Heeft u een sloopauto of een auto die naar een sloperij gebracht moet worden? Dan is het natuurlijk fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn. Er zijn tegenwoordig veel autosloperijen waar u terecht kunt. Het probleem is echter vaak dat het lastig is om een sloopauto te vervoeren naar een autosloperij of dat het veel geld kost, waar u niet op zit te wachten. In dat geval kan het handig zijn om uw auto op te laten halen.

Welke auto’s kunt u laten wegslepen?

Als u een auto heeft welke u weg wilt laten slepen, is het handig om te weten of dit mogelijk is. Het laten wegslepen is mogelijk bij Autosloperij.nl. Wij accepteren iedere auto en zelfs brommobielen, trikes, bussen, vrachtwagens, etc. Alles is mogelijk. Het automerk is hierbij niet belangrijk, elke automerk kan opgehaald worden door Autosloperij.nl. Automerken welke vaak voorkomen zijn: Audi, BMW, Skoda, Volkswagen, Mercedes-Benz, Citroën, Peugeot, Toyota, Ford, etc.

Voordelen auto laten ophalen

Het grootste voordeel van uw sloopauto laten ophalen, is niet dat het gratis is, maar dat het ook nog eens geld oplevert. Autosloperij.nl haalt niet enkel uw auto op, maar geeft er ook nog een gepaste vergoeding voor. Als u dus nog een vergoeding wilt voor uw auto, kunt u gerust contact opnemen. Een ander groot voordeel is dat uw auto opgehaald kan worden. Bij bijna elke autosloperij zult u zelf moeten regelen voor het vervoer van uw sloopauto. Dit kost vaak een hoop moeite, geld en u bent er veel tijd aan kwijt. Als u uw auto laat ophalen, hoeft u enkel contact op te nemen en uw auto zal binnen korte tijd opgehaald worden. U hoeft geen moeite te doen, bent weinig tijd kwijt en u krijgt ook nog eens een gepaste vergoeding voor uw sloopauto.

Ik wil mijn auto laten wegslepen, wat nu?

Als u overtuigd bent om uw auto op te laten halen, kunt u contact opnemen met Autosloperij.nl. Wij accepteren vrijwel iedere sloopauto, schadeauto en 2e hands auto. U krijgt gelijk geld en een RDW vrijwaring. Via onze website kunt u uw gegevens doorgeven en er wordt binnen korte tijd contact opgenomen met u. Wilt u direct een reactie? Dan kunt u contact opnemen per telefoon. Dan weet u gelijk waaraan u toe bent.

gratis auto wegslepen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Gratis auto laten wegslepen?".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl