Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 21 min geleden
  Audi Audi A4
 • 50 min geleden
  Volvo V40
 • 58 min geleden
  Citroen C5
 • 2 uur geleden
  Volvo V70
 • 2 uur geleden
  Ford Focus C-max
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands & gebruikte quad onderdelen

Als je in het bezit bent van een quad en reparaties uit wil voeren, dan heb je mogelijk vervangende onderdelen nodig. Het is dan natuurlijk mogelijk om de onderdelen nieuw te kopen, maar dat is niet altijd noodzakelijk. Je kunt er ook voor kiezen om tweedehands en gebruikte onderdelen voor de quad te kopen bij een autosloperij of autosloop. Dit zijn onderdelen afkomstig uit sloop quads, van de beste kwaliteit, maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs. Voordat deze onderdelen verkocht worden, zijn ze gecontroleerd. In dit artikel lees je hoe je ze kunt vinden en waar je op moet letten!

Hoe vind je de juiste onderdelen

Om de reparaties goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je de juiste onderdelen gebruikt. Je moet daarvoor een aantal zaken weten. Het is in de eerste plaats belangrijk dat je weet om welk merk en welk type quad het gaat. Is het onderdeel dat je nodig hebt een specifiek onderdeel en kan dit alleen van het originele merk zijn of is het ook mogelijk om een onderdeel te gebruiken van een ander merk. Dit kan in kosten schelen. Als het om originele onderdelen gaat, dan wordt daar vaak de term OEM bij gebruikt. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. OEM geeft aan dat het omonderdelen gaat die door de originele fabrikant van de quad geproduceerd zijn.

Tweedehands Quad Onderdelen

Merk

Er zijn veel verschillende merken en typen quads. Merken die je tegenkomt op de sloop zijn bijvoorbeeld Artic Cat, Can-Am, Cannondale, E-ATV, GasGas, Honda, Kawasaki, KTM, Polaris, Suzuki, VLS, W-Tec en Yamaha (bijv Raptor of Banshee), maar ook minder bekende merken als Acces, Adly, Aeon, Barossa, CFmoto, Dinli, E-Ton, Goes, Kymco, Masai, SMC, SYM, TGB en Unilli. Niet elk onderdeel is dan ook hetzelfde, dus is het belangrijk dat je de juiste vindt. Je kunt daarom naar onderdelen zoeken aan de hand van het merk van jouw quad. Daarmee kun je al snel een selectie maken. Let ook goed op extra gegevens zoals de afmetingen en eventuele nummering van onderdelen. Wil je zeker zijn van je zaak, koop dan tweedehands en gebruikte onderdelen voor de quad die afkomstig zijn van exact hetzelfde merk en type quad als waarvoor je de onderdelen wilt aanschaffen.

Waarom tweedehands?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je juist moet kiezen voor de aanschaf van tweedehands onderdelen. In de eerste plaats bespaar je op de kosten voor de onderdelen. In verhouding tot nieuwe onderdelen betaal je namelijk een stuk minder. Een andere reden om tweedehands onderdelen te kopen, is omdat je daarmee bijdraagt aan een schoner milieu. De onderdelen die verkocht worden zijn gecontroleerd en getest en dus nog goed voor gebruik. Als ze niet gebruikt zouden worden, zou het betekenen dat er materiaal verloren zou gaan.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands & gebruikte quad onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl