advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 4 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 4 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 5 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 5 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   RDW erkende autosloperij of autosloop

   Elke auto heeft een punt waarop hij op is. Dat is het punt waarop een auto verandert van een auto in een sloopauto. Het wagentje kan de weg niet meer op en dus kan hij eigenlijk niet meer gebruikt worden. De meeste mensen doen zo’n auto dan ook weg naar de sloop. Maar als u dit overweegt dan is er nog wel een klein lichtpuntje: hiervoor kunt u namelijk nog geld ontvangen bij een autosloperij. Vaak krijgt u hier meer geld dan bij een oud-ijzer handel.

   Redenen waarom een auto een sloopauto is geworden

   Sommige auto’s zijn gewoon op. Ze zijn al oud en op een gegeven moment kan er een technisch mankement ontstaan. Dit is vaak duur om te repareren en daarom koopt men vaak een nieuwe auto. De oude auto wordt dan naar de sloop gebracht. Het kan ook zijn dat u nog niks merkt, maar dat de auto niet meer door de APK keuring heen komt. Ook dit is een moment waarop men moet beslissen om alles te laten repareren of een nieuwe auto te kopen. Vaak is het repareren erg duur. De keuze om een nieuwe auto te kopen is dan logischer. En het kan ook nog gebeuren dat u betrokken raakt bij een verkeersongeval. Hierbij kan een auto total loss gereden worden. Hij kan dan niet meer gemaakt worden en is automatisch een sloopauto geworden.

   Auto met een Nederlands kenteken laten slopen

   Als u uw auto wilt laten slopen of demonteren en de auto heeft een Nederlands kenteken, dan kan dit alleen bij een door de RDW erkend bedrijf gebeuren. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de registratie in het RDW-register wordt beëindigd. Dit betekent dat het gesloopte voertuig niet meer op uw naam staat. Als dit is gebeurd hoeft de auto niet meer APK gekeurd te worden en hoeft hij ook niet meer WA-verzekerd te zijn. Daarnaast hoeft er geen belasting meer betaalt te worden. Dit scheelt dus enorm in de kosten. Een voertuig laten slopen bij een RDW erkend bedrijf gaat als volgt:

   • U meldt zich aan bij een RDW erkend demontagebedrijf.
   • De medewerker die uw auto in behandeling neemt, meldt uw kenteken af.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "RDW erkende autosloperij of autosloop".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl