Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Tweedehands auto kopen of verkopen

Als je een tweedehands auto wilt kopen, dan kun je natuurlijk op meerdere manieren gaan zoeken naar een leuke auto die aan je wensen en eisen voldoet. Op de eerste plaats kun je een bezoek brengen aan plaatselijke autodealers om het aanbod occasions te bekijken, maar je kunt ook gebruik maken van de vele websites die een overzicht geven van duizenden auto’s die te koop staan. Tegenwoordig kun je ook via social media een tweedehands auto kopen. Er komen steeds meer zogeheten Facebook marktplaatsen bij waar je ook prima terecht kunt voor een tweedehands auto.

Let altijd goed op bij het kopen van een tweedehands auto

Als je een tweedehands auto bij een dealer koopt, dan kun je dit in de meeste gevallen zonder zorgen doen. Het beste is natuurlijk wel altijd om dan te kiezen voor een tweedehands auto waar een nieuwe APK op zit, of op gezet wordt, en waar je eventueel nog drie maanden garantie bij krijgt. Echter, als je een tweedehands auto van een particulier koopt is het heel belangrijk om overal goed aandacht aan te besteden. Maak een uitgebreide proefrit en test alles. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens de proefrit langs een garage te rijden voor een snelle check. Helaas is het heel makkelijk om iemand op te lichten bij particulieren verkoop. Zorg dus dat je echt overal rekening mee houdt.

Een tweedehands auto verkopen

Heb je een auto en denk je “ik wil van mijn auto af”? Dan kan je natuurlijk ook op meerdere manieren je auto verkopen. Je kunt je tweedehands auto verkopen via de vele websites, maar je kunt voor een snelle afhandeling ook een auto inkoper benaderen. Houd er wel rekening mee dat deze je misschien minder zal betalen voor de auto dan een particulier. Verkoop je aan een particulier? Zorg dan voor een eerlijke verkoop. Lees hier hoe u uw auto verkoopt en vrijwaart. Wilt u liever geen ongure types aan uw deur? Dan kunt u ook voor Autosloperij.nl kiezen. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter!

Tweedehands auto kopen of verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands auto kopen of verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl