Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 20 min geleden
  Volkswagen Passat
 • 23 min geleden
  Nissan Nissan Qashqai
 • 24 min geleden
  Ford Ka
 • 37 min geleden
  Ford Transit Connect T230l Van 1,8tdci 66
 • 45 min geleden
  Ford B-max
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Kapotte motor verkopen

Ben je in het bezit van een motor of motorfiets die het niet meer doet door technische mankementen of die door een val er niet meer uit ziet? Dan kun je je kapotte motor verkopen aan de autosloperij. De autosloperij koopt naast auto’s en andere vierwielers namelijk ook tweewielers zoals motoren in.

Wat is mijn motor waard?

Net als auto’s vertegenwoordigen motoren een bepaalde restwaarde op basis van de nog bruikbare onderdelen die over zijn. De totale som van de onderdelen die nog bruikbaar zijn en daarbij opgeteld de restwaarde van het ijzer vertegenwoordigen de maximale waarde van de motor. Uiteraard wil dat niet zeggen dat een autosloperij de motor tegen dat bedrag over zal nemen. Ze moeten geld verdienen aan de verkoop van de motor onderdelen en moeten bovendien de motor uit elkaar halen, testen en de tweedehands motor onderdelen opslaan. Tenslotte zal de kapotte motor in de meeste gevallen moeten worden opgehaald omdat deze misschien niet meer rijbaar is.

Alle bovenstaande punten bij elkaar opgesteld zorgen ervoor dat niet veel sloperijen veel geld zullen betalen voor een oude motorfiets met veel schade. Uiteraard loopt de waarde snel op als het een nieuwere motor betreft waar veel vraag naar is op de markt. Om die reden loopt de waarde uiteen van enkele tientjes tot soms wel honderden euro’s.

Tweedehands motor verkopen

Niet alleen kapotte motoren worden ingekocht, maar ook tweedehands motoren die geen schade hebben. Uiteraard kan er in dit geval meer betaald worden van de motor, omdat de motor opnieuw kan worden verkocht aan consumenten. De motor wordt in zo’n geval dan ook niet altijd gedemonteerd door de autosloperij.

Gratis ophalen

Het gratis ophalen van een motor is alleen mogelijk als de kosten voor het ophalen lager zijn dan de restwaarde die de kapotte motor vertegenwoordigd voor de sloperij. U kunt met een medewerker van de motorsloop uw motor bespreken en achterhalen wat uw motor opbrengt.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kapotte motor verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl