advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Volvo V60
   • 17 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Motorsloop

   Hoewel eigenlijk iedere autosloperij ook motors inneemt, wordt deze toch vaak niet geïdentificeerd als motorsloop. Veel mensen weten namelijk niet dat zij hun motor ook naar de autosloperij kunnen brengen. Een groot verschil met auto’s is alleen wel dat sloopauto’s een restwaarde hebben en de restwaarde van sloopmotoren veel lager is. Het kan daarom lonen om uw motor online aan te bieden bij de autosloperij. Zo weet u wat u kunt verwachten.

   Lage restwaarde motor

   Waarom is de restwaarde van een motor laag? Dat komt omdat aan een motor veel minder ijzer zit dan aan een auto. Het gewicht van het ijzer bepaald, naast de restwaarde van de losse onderdelen, de waarde van de motor. Een bijkomende feit is dat motor onderdelen minder gezocht worden dan auto onderdelen. Om die reden is het veel moeilijker om te verdienen aan motor onderdelen dan aan auto onderdelen.

   Hoeveel is mijn motor waard?

   De waarde van uw motor is afhankelijk van de staat waarin deze verkeert. Een tweedehands motor die nog goed rijdt, kan een redelijk waarde vertegenwoordigen. Heeft de motor schade, is de motor kapot of is deze nooit goed onderhouden? Dan daalt de waarde van de motor. Ook het merk en het type zijn van invloed, omdat niet iedere soort motor even veel waard is.

   Motor gratis ophalen

   Er zijn maar weinig autosloperijen die motor gratis ophalen. Dat komt omdat de restwaarde over het algemeen lager is. De online autosloperij kan u vertellen of zij uw motor gratis kunnen ophalen. Dit is mogelijk als de motor nog enigszins van waarde is. De vergoeding die daarnaast wordt betaalt varieert van enkele tientjes tot soms honderden en duizenden euro’s voor nieuwere motoren.

   Motor onderdelen bij de motorsloop

   Motor onderdelen zijn schaarser dan auto onderdelen, maar er is ook minder vraag. Dat betekent dat er over het algemeen wel wat te verkrijgen is bij de motorsloperij of motorsloop. Deze gebruikte en tweedehands motor onderdelen zijn lager geprijsd dan nieuwe onderdelen. Om die reden kunt u het zeker eens proberen bij de motorsloop.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Motorsloop".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl