Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Daihatsu Sirion
 • 22 min geleden
  Opel Zafira
 • 24 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 28 min geleden
  Fiat Fiat Panda
 • 43 min geleden
  Chevrolet Spark
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop Aixam

Heb je een brommobiel van het merk Aixam en is deze aan het eind van zijn Latijn, waardoor je er niet verder mee kunt rijden? Dan kun je jouw Aixam brommobiel of 45-km auto aan Autosloperij.nl verkopen. Vaak wordt gedacht dat een tweedehands, schade- of sloopauto niet veel geld meer in het laatje brengt. Maar niets is minder waar. Bij Autosloperij.nl kun je de brommobiel laten taxeren, zodat je weet hoeveel geld je ervoor kunt vangen. Wij kijken namelijk naar de hoeveelheid bruikbare onderdelen die we kunnen recyclen. Dit doen we door de auto te demonteren. Daarom is er een grote kans dat je bij ons meer geld voor je brommobiel krijgt, dan bij een dealer of ander autobedrijf.

Aixam brommobiel met schade verkopen

Als je Aixam brommobiel schade heeft opgelopen, valt deze onder de categorie schadeauto’s. Dit klinkt meteen alsof er geen slaatje meer uit te slaan is, maar niets is minder waar. Omdat wij je brommobiel uit elkaar halen, weten we welke onderdelen nog helemaal in tact zijn. Het kan namelijk zo zijn dat je motor nog helemaal goed is. De prijs die je voor je schade auto krijgt, hangt af van de staat waarin je Aixam brommobiel verkeerd.

Aixam verkopen

Tweedehands Aixam brommobiel verkopen bij sloperij

Dit geldt ook voor een tweedehands brommobiel van Aixam. Als de auto nog in goede staat is, maar je hem toch liever weg doet, kun je hem ook bij Autosloperij.nl kwijt. Een goede tweedehands brommobiel zorgt vaak voor een paar leuke centen in vergelijking met een total loss exemplaar.

Contact met Autosloperij.nl

Indien je contact met Autosloperij.nl wilt hebben, staan onze medewerkers dag en nacht voor je klaar. Dit kan via de telefoon of de website. Wij bieden een gratis en verblijvende service en hebben jarenlange ervaring op het gebied van de inkoop van brommobielen. Je kunt de brommobiel bij ons inleveren, maar wij kunnen het ook gratis bij je ophalen. Op deze manier kun je zelf een dag en tijdstip kiezen die het beste voor je uitkomt.

Aixam brommobiel modellen

De volgende modellen van Aixam brommobielen zijn bij ons bekend en kunnen bij Autosloperij.nl ingeleverd worden. Staat het model van jouw brommobiel er niet tussen? Dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Aixam".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl