advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 5 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 5 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 5 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 6 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop Aixam

   Heb je een brommobiel van het merk Aixam en is deze aan het eind van zijn Latijn, waardoor je er niet verder mee kunt rijden? Dan kun je jouw Aixam brommobiel of 45-km auto aan Autosloperij.nl verkopen. Vaak wordt gedacht dat een tweedehands, schade- of sloopauto niet veel geld meer in het laatje brengt. Maar niets is minder waar. Bij Autosloperij.nl kun je de brommobiel laten taxeren, zodat je weet hoeveel geld je ervoor kunt vangen. Wij kijken namelijk naar de hoeveelheid bruikbare onderdelen die we kunnen recyclen. Dit doen we door de auto te demonteren. Daarom is er een grote kans dat je bij ons meer geld voor je brommobiel krijgt, dan bij een dealer of ander autobedrijf.

   Aixam brommobiel met schade verkopen

   Als je Aixam brommobiel schade heeft opgelopen, valt deze onder de categorie schadeauto’s. Dit klinkt meteen alsof er geen slaatje meer uit te slaan is, maar niets is minder waar. Omdat wij je brommobiel uit elkaar halen, weten we welke onderdelen nog helemaal in tact zijn. Het kan namelijk zo zijn dat je motor nog helemaal goed is. De prijs die je voor je schade auto krijgt, hangt af van de staat waarin je Aixam brommobiel verkeerd.

   Aixam verkopen

   Tweedehands Aixam brommobiel verkopen bij sloperij

   Dit geldt ook voor een tweedehands brommobiel van Aixam. Als de auto nog in goede staat is, maar je hem toch liever weg doet, kun je hem ook bij Autosloperij.nl kwijt. Een goede tweedehands brommobiel zorgt vaak voor een paar leuke centen in vergelijking met een total loss exemplaar.

   Contact met Autosloperij.nl

   Indien je contact met Autosloperij.nl wilt hebben, staan onze medewerkers dag en nacht voor je klaar. Dit kan via de telefoon of de website. Wij bieden een gratis en verblijvende service en hebben jarenlange ervaring op het gebied van de inkoop van brommobielen. Je kunt de brommobiel bij ons inleveren, maar wij kunnen het ook gratis bij je ophalen. Op deze manier kun je zelf een dag en tijdstip kiezen die het beste voor je uitkomt.

   Aixam brommobiel modellen

   De volgende modellen van Aixam brommobielen zijn bij ons bekend en kunnen bij Autosloperij.nl ingeleverd worden. Staat het model van jouw brommobiel er niet tussen? Dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Aixam".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl