Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 10 min geleden
  Ford Ka
 • 12 min geleden
  Hyundai I 10
 • 13 min geleden
  Opel Agila
 • 13 min geleden
  Toyota Toyota Prius
 • 20 min geleden
  Kia Cee D
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop Bellier

Een tweedehands, schade- of sloop brommobiel van het merk Bellier levert soms meer op dan je denkt. Meestal is de gedachte dat een auto die dermate verouderd is niet veel centen meer opbrengt, maar een bezoekje aan Autosloperij.nl kan je hier een heel nieuw zicht op geven. Autosloperijen die met ons samenwerken, zijn maar wat blij met elke nieuwe brommobiel die ze ter beschikking krijgen. Je kunt bij ons je brommobiel van Bellier laten taxeren, zodat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het inleveren van je brommobiel.

Brommobiel Bellier total loss of met schade verkopen

Zelfs als je Bellier zoveel schade heeft dat er niets meer mee te beginnen valt, kun je nog wat geld vangen voor de onderdelen. Wij kijken voor jou of er nog bruikbare, mooie onderdelen in je brommobiel zitten die wij kunnen hergebruiken. Het kan zijn dat je remblokken of carburateur nog in goede staat zijn. Hier krijg jij dan natuurlijk een leuk prijsje voor als je het bij een autosloperij inlevert. Het geld dat jij voor schade auto krijgt, hangt af van de staat waarin de bruikbare onderdelen verkeren. Hoe meer onderdelen we kunnen recyclen, hoe meer centen jij ervoor terug ziet.

Tweedehands Bellier taxeren bij autosloperij

Het kan ook voorkomen dat je een tweedehands Bellier brommobiel voor ons hebt, die nog in goede staat is. Het is dan zonde om er verder niets mee te doen, wij zijn er erg blij mee. Je kunt de tweedehands brommobiel bij Autosloperij.nl laten taxeren, zodat je weet wat het oplevert. Het is natuurlijk logisch dat jij voor je tweedehands brommobiel meer geld krijgt dan voor een beschadigd of total loss exemplaar.

Brommobiel gratis afhalen door sloperij in de buurt

Onze service is vrijblijvend en helemaal gratis. Via onze website kun je ons bereiken, maar als je direct contact wilt, kun je ons via het telefoonnummer bereiken. Als je een brommobiel wilt inleveren, kan dat op elk gewenst moment. Maar wij kunnen de Bellier ook gratis bij je afhalen. Dit kan in Nederland en België. Je krijgt direct contant geld en RDW vrijwaring.

Brommobiel modellen van Bellier

Met deze modellen van het merk Bellier zijn wij bekend. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar als je een vraag hebt of als jouw Bellier brommobiel merk er niet tussen staat.

Bellier VX550
Bellier Divane
Bellier Opale
Bellier Opale2
Bellier Jade
Bellier B8

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Bellier".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl