advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 5 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 5 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 5 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 6 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop Canta

   Niet alle sloperijen zijn even goed geïnformeerd en gespecialiseerd als het gaat om de inkoop van de Canta. Vaak wordt de Canta gecategoriseerd als brommobiel, maar dit is niet helemaal juist. De afmetingen zijn namelijk afwijkend van de normale brommobiel. Ook is de Canta speciaal voor mindervaliden gemaakt. Autosloperij.nl heeft een heel netwerk van autosloperijen in Nederland, waardoor we altijd een gespecialiseerd bedrijf kunnen vinden dat bij u past. Een tweedehands, schade- of sloop auto van Canta kan voor een leuk bedrag zorgen dat u kunt gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe auto of andere benodigdheden.

   Schade auto Canta verkopen

   Sloperijen waarmee wij een samenwerking aangaan, zijn maar wat blij met elk onderdeel dat zij kunnen recyclen. Daarom kunt u zelfs nog geld vangen voor een auto die total loss is verklaard. Dit komt omdat monteurs de Canta demonteren om te kijken welke onderdelen hergebruikt kunnen worden. Als je het bij ons komt inleveren, krijg je er een paar mooie centen voor terug. Die prijs hangt af van de staat waarin je Canta verkeerd en hoeveel bruikbare onderdelen er worden geleverd.

   Verkopen tweedehands Canta

   Deze regeling geldt ook voor een tweedehands Canta. Het kan zijn dat de Canta door persoonlijke omstandigheden moet worden verkocht. Dan kun je het voertuig ook bij Autosloperij.nl kwijt. Een tweedehands exemplaar zorgt, in vergelijking met een auto die total loss is verklaard, voor meer geld in het laatje.

   Klantenservice autosloperij

   Als je vragen hebt over de procedure of werkwijze van Autosloperij, of je wilt meer weten over het verkopen van je Canta kun je altijd bij ons terecht. Dag en nacht staan er medewerkers voor je klaar die je via de telefoon of website te woorden willen staan. Wij bieden je een gratis en verblijvende service en kunnen stellen dat we een jarenlange ervaring hebben als het gaat om het inkopen van auto’s, brommobielen en mindervaliden wagen. Als je jouw Canta wilt verkopen, kun je het model bij ons inleveren. Maar wij kunnen de wagen ook gratis bij je ophalen. Je kunt dan zelf een datum en tijdstip uitzoeken die het beste uitkomt.

   Modellen van de Canta

   De Canta modellen die hieronder worden genoemd, zijn bij ons bekend en kunnen bij Autosloperij.nl worden ingeleverd. Als je vragen hebt, kun je telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer dat op onze website staat.

   Canta LX
   Canta Exclusive
   Canta Exclusive Plus
   Inrij Canta

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Canta".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl