Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 41 sec geleden
  Toyota Toyota Yaris
 • 2 min geleden
  Volvo S80
 • 6 min geleden
  Opel Karl / Viva
 • 26 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 34 min geleden
  Citroen Citroen C1
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop Casalini

De Casalini is één van de oudste merken als het gaat om de brommobiel. Het is allemaal begonnen in het jaar 1939 in een Italiaanse fabriek in de plaats Piacenza. Dat deze minicar al zo lang bestaat, betekent niet dat elke autosloperij er even veel van weet. Daarom kun je bij Autosloperij.nl terecht om jouw Casalini te laten taxeren. Als je een tweedehands, schade- of sloop auto van dit merk hebt, bevelen wij je een autosloperij aan die je een leuk centje betaald voor de brommobiel.

Schade auto Casalini taxeren en verkopen

Je kunt ook een schade auto van Casalini laten taxeren. Het is namelijk goed mogelijk dat jouw brommobiel nog geld oplevert, ook al heeft deze veel schade opgelopen. Dit heeft ermee te maken dat, zodra jij jouw Casalini inlevert, de bruikbare onderdelen worden gerecycled. Wel 85 procent van een auto is recyclebaar, dus er zit geheid wat bij waarmee we wat kunnen. Hoe meer bruikbare onderdelen je aflevert en hoe beter ze in staat zijn, des te hoger is de vergoeding die jij er voor terug krijgt.

Casalini brommobiel tweedehands verkopen

Dezelfde regels gelden ook voor een tweedehands exemplaar van de Casalini. Indien de brommobiel nog in goede staat is, maar je hem toch weg moet doen, zit er een leuke prijs aan verbonden. Het is natuurlijk een logisch gevolg dat een goede tweedehands brommobiel meer duiten oplevert dan een schade- of sloop auto.

Contact met Autosloperij.nl

Heb je de knoop doorgehakt en wil je jouw brommobiel verkopen? Dan kun je via de website een kort formulier invullen waar je het kenteken en jouw contactgegevens achterlaat. Of je kunt telefonisch contact met ons opnemen voor verdere informatie. Wij brengen een bod uit die je op elk moment kunt accepteren. Als je akkoord gaat, kun je jouw minicar zelf bij een autosloperij afleveren, maar de Casalini kan ook gratis in Nederland en België afgehaald worden. Je krijgt direct contant geld en RDW vrijwaring.

Modellen van Casalini minicar

De volgende modellen van de Casalini minicar zijn bij ons bekend. Al deze uitvoeringen van de Casalini kunnen bij Autosloperij.nl ingeleverd worden. Indien het model van jouw brommobiel er niet tussen staat, kun je telefonisch contact met onze klantenservice opnemen.

Casalini M10 SD
Casalini M10 SE
Casalini M10 SX
Casalini M10 Opera
Casalini M10 Daytona
Casalini M10 Diva
Casalini M10 WRS
Casalini Kerry
Casalini Pickup
Casalini M14

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Casalini".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl