advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 5 uur geleden
    Volvo V60
   • 5 uur geleden
    Bmw 3er Reihe
   • 6 uur geleden
    Daihatsu Sirion
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop Chatenet

   Het leuke aan de Chatenet is dat er veel verschillende modellen in twee versies zijn. De eerste versie heeft veel weg van de populaire Mini Cooper en ziet er daarmee hip en modern uit. Daarna wilde de fabrikant het unieker maken en werkten ze aan een stoerder en eigentijdser imago door sommige elementen uit te vergroten. Zoals bijvoorbeeld bumper en spatborden. Chatenet is een geliefde brommobiel en kan daarom als tweedehands, schade- of sloopauto een leuk bedrag opleveren.

   Taxeren Chatenet met schade

   Je kunt bij Autosloperij.nl terecht om je Chatenet te laten taxeren. Als je brommobiel schade heeft opgelopen, komt je wagen in de categorie schade auto’s terecht. Je zou denken dat er dan niet veel meer aan te verdienen is, maar wij kunnen je goed nieuws brengen. Onderdelen die nog helemaal in goede staat zijn, zijn geld waard. We kunnen bijvoorbeeld je stoelen, motor of accu recyclen en daar willen we je graag voor betalen.

   Verkopen van tweedehands Chatenet

   Als je jouw tweedehands Chatenet wilt verkopen, kan dit ook bij ons. Zo kun je bij ons meer geld ontvangen dan bijvoorbeeld dealers of handelaars. De prijs die jij voor je tweedehands Chatenet brommobiel terug krijgt, hangt af van de staat waarin de kar zich verkeerd. Maar het is een logisch gegeven dat jij meer voor je wagen vangt, dan dat we een total loss exemplaar voor onze neus krijgen.

   Gratis Chatenet ophalen

   Je hebt de keuze gemaakt en gaat je Chatenet verkopen. Hoe komt de brommobiel dan bij de sloperij? Je mag, als je dat fijn vindt, de brommobiel bij onskomen brengen. Maar wij bieden je graag aan om de Chatenet gratis bij je op te halen. Dit is mogelijk in Nederland en België en je ontvangt direct de uitbetaling. Zo heb je zelf weinig gedoe en kun je de brommobiel laten ophalen wanneer het jou uitkomt.

   Chatenet modellen

   Autosloperij.nl is bekend met de onderstaande modellen van de Chatenet brommobiel. Als jouw model er niet tussen staat of als je vragen hebt over de procedure, kun je ons bereiken via de website of de telefoon.

   Chatenet Pick up
   Chatenet Crossover SXZ
   Chatenet CH32 BREAK
   Chatenet CH39 Sporteevo
   Chatenet Stella
   Chatenet Media
   Chatenet Barooder
   Chatenet Speedino
   Chatenet CH26
   Chatenet CH30

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Chatenet".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl