Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 2 uur geleden
  Ford Fiesta
 • 2 uur geleden
  Citroen C2
 • 2 uur geleden
  Peugeot 206
 • 3 uur geleden
  Volkswagen Polo
 • 3 uur geleden
  Peugeot Partner 120 L1 1.6 Hdi 55kw
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop Chatenet

Het leuke aan de Chatenet is dat er veel verschillende modellen in twee versies zijn. De eerste versie heeft veel weg van de populaire Mini Cooper en ziet er daarmee hip en modern uit. Daarna wilde de fabrikant het unieker maken en werkten ze aan een stoerder en eigentijdser imago door sommige elementen uit te vergroten. Zoals bijvoorbeeld bumper en spatborden. Chatenet is een geliefde brommobiel en kan daarom als tweedehands, schade- of sloopauto een leuk bedrag opleveren.

Taxeren Chatenet met schade

Je kunt bij Autosloperij.nl terecht om je Chatenet te laten taxeren. Als je brommobiel schade heeft opgelopen, komt je wagen in de categorie schade auto’s terecht. Je zou denken dat er dan niet veel meer aan te verdienen is, maar wij kunnen je goed nieuws brengen. Onderdelen die nog helemaal in goede staat zijn, zijn geld waard. We kunnen bijvoorbeeld je stoelen, motor of accu recyclen en daar willen we je graag voor betalen.

Verkopen van tweedehands Chatenet

Als je jouw tweedehands Chatenet wilt verkopen, kan dit ook bij ons. Zo kun je bij ons meer geld ontvangen dan bijvoorbeeld dealers of handelaars. De prijs die jij voor je tweedehands Chatenet brommobiel terug krijgt, hangt af van de staat waarin de kar zich verkeerd. Maar het is een logisch gegeven dat jij meer voor je wagen vangt, dan dat we een total loss exemplaar voor onze neus krijgen.

Gratis Chatenet ophalen

Je hebt de keuze gemaakt en gaat je Chatenet verkopen. Hoe komt de brommobiel dan bij de sloperij? Je mag, als je dat fijn vindt, de brommobiel bij onskomen brengen. Maar wij bieden je graag aan om de Chatenet gratis bij je op te halen. Dit is mogelijk in Nederland en België en je ontvangt direct de uitbetaling. Zo heb je zelf weinig gedoe en kun je de brommobiel laten ophalen wanneer het jou uitkomt.

Chatenet modellen

Autosloperij.nl is bekend met de onderstaande modellen van de Chatenet brommobiel. Als jouw model er niet tussen staat of als je vragen hebt over de procedure, kun je ons bereiken via de website of de telefoon.

Chatenet Pick up
Chatenet Crossover SXZ
Chatenet CH32 BREAK
Chatenet CH39 Sporteevo
Chatenet Stella
Chatenet Media
Chatenet Barooder
Chatenet Speedino
Chatenet CH26
Chatenet CH30

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Chatenet".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl