advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Mercedes-benz Slk 230 Kompressor
   • 4 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 14 min geleden
    Honda Accord 4d 2.0 I Ex
   • 17 min geleden
    Honda Accord 4d 2.0 I Ex
   • 19 min geleden
    Honda Accord 4d 2.0 I Ex
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop JDM

   De JDM brommobielen komen uit Frankrijk, namelijk de plaats Avrillé waar de fabrikant is gevestigd. Het is één van de grotere fabrikanten als het gaat om brommobielen. JDM heeft in totaal zo’n tien verschillende modellen op de markt gebracht, waarvan de één bekender is dan de ander. Er is voor ieder wat wils, van praktisch tot klassiek of sportief. Een JDM brommobiel die naar de sloop moet of schade heeft opgelopen, kan nog onderdelen bevatten die bruikbaar zijn en waar je geld voor kunt vangen. Als je jouw sloop- of schade auto kwijt wilt, kun je via Autosloperij.nl je brommobiel laten taxeren. Door je kenteken en persoonlijke gegevens in te vullen, ontvang je van ons een bod.

   JDM met schade verkopen

   Als je je JDM brommobiel met schade gaat verkopen, wil je er natuurlijk nog zoveel mogelijk geld aan verdienen. Omdat onze monteurs de auto demonteren, kunnen ze verschillende onderdelen uit de brommobiel halen die nog bruikbaar zijn. De auto lijkt voor jou misschien aan het eind van zijn latijn gekomen te zijn, maar het is goed mogelijk dat je bekleding of motor nog in tact zijn. Voor deze onderdelen bieden we je dan een prijs aan.

   Tweedehands JDM verkopen sloperij

   Een tweedehands JDM brommobiel kun je ook via ons verkopen. Wij kijken naar het bouwjaar, het aantal gereden kilometers en de staat waarin de JDM verkeerd. Vaak bieden wij wat meer geld dan een andere sloperij of dealer. Dit komt omdat wij een groot netwerk in Nederland hebben, zodat wij de beste match kunnen vinden voor de verkoop van je brommobiel. Als je akkoord gaat met het bod dat wij geven, ga je door naar de volgende stap.

   Vrijblijvende ophaalservice

   Want hoe komt je brommobiel bij de sloperij terecht? Je kunt zelf alles overhoop halen om je JDM af te leveren, maar wij bieden een gratis ophaalservice aan. In Nederland en België kunnen we jouw brommobiel op een datum en tijdstip naar wens ophalen. Dit bezorgt jou minder stress en we betalen je direct het bedrag dat je van ons verschuldigd bent.

   JDM modellen

   Indien je meer wilt weten over onderstaande modellen of modellen die er niet tussen staan, kun je dag en nacht je vraag stellen aan onze medewerkers. Via de website of ons telefoonnummer zijn we bereikbaar.

   JDM Abaca
   JDM Albizia
   JDM Aloës
   JDM City
   JDM Titane
   JDM Roxsy
   JDM Xheos Range Rover

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop JDM".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl