Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 31 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 39 min geleden
  Alfa Romeo Alfa 75 Twin Spark 2.0 U9
 • 1 uur geleden
  Ford Fusion
 • 1 uur geleden
  Peugeot 207
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop JDM

De JDM brommobielen komen uit Frankrijk, namelijk de plaats Avrillé waar de fabrikant is gevestigd. Het is één van de grotere fabrikanten als het gaat om brommobielen. JDM heeft in totaal zo’n tien verschillende modellen op de markt gebracht, waarvan de één bekender is dan de ander. Er is voor ieder wat wils, van praktisch tot klassiek of sportief. Een JDM brommobiel die naar de sloop moet of schade heeft opgelopen, kan nog onderdelen bevatten die bruikbaar zijn en waar je geld voor kunt vangen. Als je jouw sloop- of schade auto kwijt wilt, kun je via Autosloperij.nl je brommobiel laten taxeren. Door je kenteken en persoonlijke gegevens in te vullen, ontvang je van ons een bod.

JDM met schade verkopen

Als je je JDM brommobiel met schade gaat verkopen, wil je er natuurlijk nog zoveel mogelijk geld aan verdienen. Omdat onze monteurs de auto demonteren, kunnen ze verschillende onderdelen uit de brommobiel halen die nog bruikbaar zijn. De auto lijkt voor jou misschien aan het eind van zijn latijn gekomen te zijn, maar het is goed mogelijk dat je bekleding of motor nog in tact zijn. Voor deze onderdelen bieden we je dan een prijs aan.

Tweedehands JDM verkopen sloperij

Een tweedehands JDM brommobiel kun je ook via ons verkopen. Wij kijken naar het bouwjaar, het aantal gereden kilometers en de staat waarin de JDM verkeerd. Vaak bieden wij wat meer geld dan een andere sloperij of dealer. Dit komt omdat wij een groot netwerk in Nederland hebben, zodat wij de beste match kunnen vinden voor de verkoop van je brommobiel. Als je akkoord gaat met het bod dat wij geven, ga je door naar de volgende stap.

Vrijblijvende ophaalservice

Want hoe komt je brommobiel bij de sloperij terecht? Je kunt zelf alles overhoop halen om je JDM af te leveren, maar wij bieden een gratis ophaalservice aan. In Nederland en België kunnen we jouw brommobiel op een datum en tijdstip naar wens ophalen. Dit bezorgt jou minder stress en we betalen je direct het bedrag dat je van ons verschuldigd bent.

JDM modellen

Indien je meer wilt weten over onderstaande modellen of modellen die er niet tussen staan, kun je dag en nacht je vraag stellen aan onze medewerkers. Via de website of ons telefoonnummer zijn we bereikbaar.

JDM Abaca
JDM Albizia
JDM Aloës
JDM City
JDM Titane
JDM Roxsy
JDM Xheos Range Rover

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop JDM".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl