Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Daihatsu Sirion
 • 21 min geleden
  Opel Zafira
 • 24 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 28 min geleden
  Fiat Fiat Panda
 • 43 min geleden
  Chevrolet Spark
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop Land Rover

Autosloperij Land Rover verkopen

Sloopauto kenteken

Land Rover sloopauto verkopen

Bent u in het bezit van een Land Rover en wilt u deze verkopen? Dan kunt u eens overwegen uw auto aan te bieden bij de autosloop. De autosloperij gaat namelijk net wat anders met uw auto om dan dat een autodealer, autogarage of handelaar zou doen. In tegenstelling tot hen, halen zij uw auto volledig uit elkaar. De nog bruikbare, gebruikte Land Rover onderdelen, worden gedemonteerd en opnieuw aangeboden aan consumenten. Het voordeel daarvan is dat hij uw auto in stukjes kan verkopen. Een handelaar zal niet snel veel geld bieden voor een Land Rover die hij niet meteen kan verkopen. Daarom is een sloperij een goed alternatief.

Land Rover schadeauto verkopen

Hebt u een Land Rover die schade heeft opgelopen? Dan kunt u om bovenstaande reden besluiten om een autosloperij te bellen. De prijs die u krijgt hangt uiteraard af van de staat waarin uw auto verkeert. Hoe nieuwer en hoe minder mankementen, hoe beter de prijs. Uiteraard kunt u kosteloos om een bod vragen en kunt op ieder moment besluiten om akkoord te gaan met het uitgebrachte bod.

Terreinwagen

Over het algemeen betalen autosloperijen wat meer geld voor een goede terreinwagen. Dat komt omdat de auto meer auto ijzer bevat. Het oud ijzer kan worden verkocht tegen de schrootprijs van dat moment.

Sloperij Land Rover

Er zijn een aantal bedrijven die zich specifiek richten op bepaalde automerken. Omdat Land Rovers niet in grote getalen verkocht worden, zijn dit er slecht een handje vol. Hieronder vindt u een voorbeeld van een bedrijf die zich richt op deze auto.

Jansen Used Laro Parts B.V.
Groenstraat 31-B
5071 EA Udenhout

Toch zullen de meeste sloperijen u verder kunnen helpen. U kunt natuurlijk ook direct een bod uitvragen via het formulier of telefoonnummer bovenaan deze pagina. Vanwege het grote netwerk waarover Autosloperij.nl beschikt, krijgt u vrijwel altijd een mooi bedrag voor uw auto.

Modellen Land Rover

Land Rover Defender
Land Rover Discovery
Land Rover Discovery Sport
Land Rover Freelander
Range Rover
Range rover Evoque
Range rover sport
Land Rover personenauto
Land Rover 4×4
Land Rover terreinwagen
Land Rover bestelbus
Land Rover hatchback

Land Rover verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Land Rover".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl