Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 2 min geleden
  Toyota Toyota Yaris
 • 3 min geleden
  Volvo S80
 • 8 min geleden
  Opel Karl / Viva
 • 27 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 36 min geleden
  Citroen Citroen C1
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop MG

Morris Garages, beter bekend als automerk MG, produceerde lange tijd onder het bedrijf Rover. Maar toen deze in 2005 failliet ging, betekende dit ook het einde voor MG. Gelukkig gingen een paar auto’s in 2006 weer in productie. De productieaantallen van MG zijn voor een automerk vrij laag. Daarom zijn niet alle dealers en sloperijen bekend met het merk. Maar Autosloperij.nl heeft jarenlange ervaring en een groot netwerk. We weten precies wie we moeten inschakelen als het aankomt op auto’s zoals MG. Heb jij een tweedehands auto of een schade of sloopexemplaar staan? Dan kunnen wij de auto of onderdelen van je kopen, waardoor jij er een leuk geldbedrag aan over houdt.

Verkopen sloop MG auto met schade

Al is je auto in topvorm of total loss verklaard, Autosloperij.nl koopt MG auto’s in alle staten in. Wist je dat zo’n 85 procent van je auto herbruikbaar is? Onze monteurs kunnen auto’s demonteren en vinden hierdoor bruikbare onderdelen. Wij nemen je MG auto daarom graag van je over. Een auto in goede staat, is ook meer dan welkom. Als de verkoop van je auto niet goed wilt lukken, kunnen wij hem voor je taxeren. Op onze website vind je een formulier waar je het kenteken van de auto en je persoonlijke gegevens invult. Wij zoeken zo snel mogelijk contact en bieden je een prijs voor je MG. We houden bijvoorbeeld rekening met het kilometeraantal en het bouwjaar. Ben je tevreden over het bod, dan ga je door naar de volgende stap.

Vrijblijvende ophaalservice voor MG auto

En die stap is het inleveren van de auto. Als je het fijn vindt, kun je de auto zelf bij de aanbevolen sloperij brengen. Maar wat als we je vertellen dat we een gratis ophaalservice hebben? In Nederland en België kunnen we op een tijdstip naar keuze bij je langskomen om de MG wagen mee te nemen. Je krijgt direct de aangeboden prijs betaald en hebt verder geen stress over wat er met je auto gebeurd.

MG automodellen

Het is goed mogelijk dat je nog verdere informatie wilt over onze werkwijze. Of je wilt wat weten over onderstaande modellen of varianten die er niet tussen staan. Als dit het geval is, kun je onze medewerkers bereiken via de website of het telefoonnummer. Bekende modellen van MG zijn:

Triple M modellen
MG T series
MG Saloons
MGA – MGC Series
MG F
MG TF
MG ZR
MG ZS
MG ZT
MG ZT-T
MG Midget Series
MG6 GT
MG6 Magnette
MG3
MG5

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop MG".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl