advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 19 min geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 31 min geleden
    Hymer T 598 Cl
   • 2 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Opel Zafira
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop Pontiac

   De Pontiac was een Amerikaans automerk dat tot 2010 auto’s verkocht. Helaas had het bedrijf problemen en kon de productie van de auto’s niet langer doorgaan. Toch is de Pontiac een iconische auto. Zo is de auto van Michael Knight in de serie Knight Rider een Pontiac Firebird Trans Am. En artiesten, zoals Eric Clapton en Johnny Cash schreven er over in hun nummers. Dat er geen Pontiacs meer worden geproduceerd, betekent niet dat er geen meer van rondrijden of kapot gaan. Ben jij in het bezit van een Pontiac en wil je hem tweedehands verkopen? Of valt de auto in de categorie schade- of sloopauto, omdat hij er slecht aan toe is? Wij kunnen wat voor je betekenen. Misschien denk je dat je auto geen geld meer in het laatje brengt, maar dat is wel het geval.

   Taxeren Pontiac auto

   Op Autosloperij.nl kun je jouw Pontiac taxeren. Zo weet je exact hoeveel je auto waard is. Indien je Pontiac in de categorieën schade- of sloopauto valt, bekijken we welke onderdelen we kunnen recyclen. Beter bekent onder de term demontage. Het lijkt er misschien op alsof jouw auto zijn beste jaren heeft gehad, maar wij zien snel genoeg of je carburateur, motor of bekleding nog in tact zijn. Om je tegemoet te komen, bieden we je een leuke vergoeding aan.

   Tweedehands Pontiac verkopen

   Je kunt ook contact met ons zoeken als je een tweedehands Pontiac wilt verkopen. Het is voor ons logisch dat je hier meer voor krijgt, dan een schade- of sloopauto, want een rijdende auto is meer waard. Als we jouw auto taxeren, letten we op het bouwjaar en de kilometerstand. En we checken in welke staat jouw wagen verkeerd. Zodra je op het bod in gaat, bieden we je een vrijblijvende en gratis service.

   Gratis ophaalservice Pontiac modellen

   Want nu moet de auto nog bij de sloperij komen. Om jou minder kopzorgen te bezorgen, hebben we een gratis ophaalservice in Nederland en België. Je kunt met ons een afspraak plannen, zodat wij de auto voor je meenemen. Op de afgesproken plek krijg je van ons betaald en een RDW vrijwaring. Maar als je de Pontiac liever zelf wilt inleveren, is dit ook geen probleem. De Pontiac heeft meer dan veertig modellen. Voor vragen over de verkoop van jouw model of andere onderwerpen, kun je ons bereiken via de telefoon en website.

   Modellen Pontiac

   Pontiac heeft door de jaren heen een hoop modellen uitgebracht. Hieronder vind je een kleine opsomming. Heb je een ander model? Dan kun je uiteraard ook met ons in contact treden.

   2+2, 6000, Aztec, Bonneville, Catalina, Firebird, G8, Grand Am, Grand Prix GTO, Grand Ville, Le Mans, Parisienne, Solstice, Sunbird, Trans Sport, Vibe

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Pontiac".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl