advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   • 6 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 6 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 6 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 7 uur geleden
    Audi Audi A4
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Aircopomp

   De aircopomp is een onderdeel van je aircosysteem. De airconditioning van je auto bestaat uit meerdere onderdelen; ook de compressor behoort hiertoe. Deze compressor staat bekend als de aircopomp.

   De aircopomp wordt aangedreven door een motortje. Dit gebeurt met behulp van een riem. In het aircosysteem is een dampvormig koelmiddel aanwezig dat tot vloeistof wordt samengeperst. Dat is de voornaamste taak van de aircopomp. Het koelmiddel wordt sterk afgekoeld en wordt in een zogenaamde warmtewisselaar omgezet in koude lucht. De aircopomp zet het proces van koelen dus eigenlijk in werking.

   Een kapotte aircopomp zorgt voor problemen

   Merk je dat je aircosysteem in de auto niet meer zo goed werkt als voorheen of lijkt deze het eigenlijk helemaal niet meer te doen? Dan is het mogelijk dat de aircopomp kapot is.

   De aircopomp heeft diverse aansluitingen en pakkingen, die op den duur kunnen gaan lekken. Daarnaast kan het zijn dat er sprake is van een verslapte spanning op de aandrijfriem, maar ook van slijtage van de lagers. Dit zijn voorbeelden van zaken die er mis kunnen zijn. Natuurlijk wil je gewoon kunnen profiteren van een goed werkende airco en dat betekent dat de kapotte aircopomp vervangen moet worden.

   Aircopomp

   Aircopomp vervangen met een tweedehands variant

   Natuurlijk kun je een nieuwe aircopomp kopen, maar dit betekent misschien wel dat je dief bent van je eigen portemonnee. Je kunt namelijk ook een prima werkende aircopomp tweedehands kopen bij de autosloperij. Hier worden zogenaamde sloopauto’s binnengebracht, die misschien nog wel een werkende aircopomp hebben. De aircopomp wordt, net als andere onderdelen, door medewerkers van de sloop uit het voertuig gedemonteerd voor de verkoop. Je kunt daardoor tegen een aantrekkelijke prijs een tweedehands aircopomp kopen bij de sloop.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Aircopomp".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl