advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 13 min geleden
    Ford Focus
   • 33 min geleden
    Citroen Jumper Multicab
   • 37 min geleden
    Nissan Nissan Qashqai
   • 1 uur geleden
    Rimor ----
   • 1 uur geleden
    Skoda Citigo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Benzinepomp

   Een benzinepomp wordt ook wel een brandstofpomp of een opvoerpomp genoemd. Deze pomp is verantwoordelijk voor het verplaatsen van benzine uit de tank naar de motor. Dit gebeurt door middel van een brandstofleiding. Hier is druk voor nodig. Dit wordt verzorgd door een hogedruk inspuitpomp. Er zijn verschillende soorten brandstofpompen. Wat voor brandstofpomp jouw auto heeft is onder meer afhankelijk van het model en het bouwjaar. Voertuigen die al wat ouder zijn, en zijn voorzien van een carburateur, zijn in de meeste gevallen voorzien van een mechanische brandstofpomp. De modernere, nieuwere voertuigen hebben vaker een elektrische brandstofpomp.

   Hoe weet je of de benzinepomp kapot is?

   Als de brandstofpomp niet goed meer werkt, dan betekent dit in de praktijk dat de motor in de meeste gevallen niet of onvoldoende van brandstof wordt voorzien om goed te rijden. In het meest slechte geval start de auto niet. Werkt de brandstofpomp onvoldoende? Dan kun je merken dat het vermogen van de motor van je auto afneemt. Ook kun je merken dat de motor moeite heeft met aanslaan bij het starten of dat de motor snel afslaat. Merk je ineens dat je meer brandstof gaat verbruiken dan gewoonlijk? Dan kan ook dit duiden op een probleem met de benzinepomp.

   Benzinepomp

   Een tweedehands benzinepomp kopen bij de sloop

   Het vervangen van de benzinepomp is een behoorlijke klus. Zelfs de meest ervaren monteur heeft dit niet binnen een uur voor elkaar. Jij wilt natuurlijk besparen op de kosten. Dit kun je doen door de kapotte brandstofpomp te laten vervangen door een tweedehands brandstofpomp. Bij de sloperij kun je een betrouwbare, gebruikte brandstofpomp kopen tegen een vriendelijke prijs. Dit scheelt aanzienlijk in de uiteindelijke reparatiekosten van je auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Benzinepomp".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl