Sloopauto verkopen? Bel ons op Bel ons op 06 299 666 24 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Draagarmrubbers

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Draagarmrubbers".

Draagarmrubbers

De draagarmrubbers vormen een onderdeel van de draagarm. De draagarm is een triangelvormig stalen constructie om de fuseekogel te verbinden met carrosserie van de auto. De draagarm, met de rubbers, is gemaakt om te zorgen dat zaken als remmen en optrekken geen invloed hebben op de stand van het wel. Dat wil zeggen, dat deze bijvoorbeeld niet gaat kantelen.

Klein maar zeer belangrijk

Draagarmrubbers zijn maar een klein onderdeel van de complete auto, maar ze zijn heel erg belangrijk. Draagarmen die zonder rubbers zouden worden gemonteerd, zouden geen speling geven waardoor de wielen zelfs zouden kunnen afbreken bij het nemen van bochten.

Hoe merk ik dat de draagarmrubbers versleten zijn?

Als je tijdens het rijden merkt dat er meer bijgeluiden te horen zijn en dat je niet meer zo goed en soepel kunt sturen, zou het zeer goed mogelijk kunnen zijn dat de rubbers aan vervanging toe zijn. Ook een afwijking naar links of recht terwijl je op een rechte weg rijdt, kan een indicatie zijn. Daarbij zal je auto ook niet door de APK-keuring komen met versleten draagarmrubbers. Een draagarmrubber van goede kwaliteit is dus erg belangrijk.

Aanschaf van tweedehands of gebruikte draagarmrubbers

Draagarmen en draagarmrubbers zijn eventueel tweedehands of gebruikt verkrijgbaar. Dit kan enorm schelen in de kosten, mits je let op de kwaliteit van de onderdelen. Draagarmen gaan over het algemeen niet snel stuk, maar rubbers wel en het is dan ook zeer belangrijk na te gaan of de rubbers nog van goede kwaliteit zijn. Zo voorkom je dat je binnen korte tijd weer op zoek moet naar rubbers omdat de pas gekochte tweedehands rubbers toch niet van voldoende kwaliteit bleken.

Laat onderdelen altijd nakijken en controleren om de kwaliteit te waarborgen. Zo voorkom je extra kosten en blijf je plezierig rijden.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl