Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 17 min geleden
  Onbekend voertuig
 • 1 uur geleden
  Citroen C3
 • 2 uur geleden
  Citroen C5
 • 2 uur geleden
  Bellier Opale
 • 2 uur geleden
  Volvo Xc60
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Injectoren

Injectoren of verstuivers maken deel uit van het brandstofsysteem van een auto en zorgen ervoor dat de brandstof in de verbrandingsmotor wordt geïnjecteerd. Deze onderdelen zijn cruciaal voor het systeem en dus om de auto te laten rijden. Het kan voorkomen dat er problemen ontstaan met de injectoren van je auto. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door verstopping (vervuiling) en door lekkage.

Schoonmaken

Als er nog geen schade is ontstaan, dan kunnen de injectoren misschien nog schoongemaakt worden. Je kunt op verschillende manieren ontdekken dat er problemen zijn met de injectoren. Zo kunnen er storingen ontstaan in het motorsysteem, kan de auto gaan schokken en onstabiel gaan lopen, kan het motorvermogen minder zijn, kan je brandstofverbruik omhoog schieten, kan de motor kan wiebelen en kunnen er meer uitlaatgassen geproduceerd worden dan voorheen.

Het schoonmaken laat je doen bij een autobedrijf. Zij demonteren de injectoren om ze vervolgens te reinigen met een speciaal oplosmiddel. Zo worden alle vuildeeltjes losgeweekt en kunnen de injectoren weer in de motor geplaatst worden.

Injectoren auto

Vervangen

Als reinigen niet meer mogelijk is, omdat de injectoren beschadigd, lek of kapot zijn, dan is vervanging de enige optie. Elk merk en type auto heeft zijn eigen injectoren. Het is dan ook van belang dat je kiest voor de juiste injectoren. Je kunt kiezen voor splinternieuwe injectoren, al zal je daar wel de hoogste prijs voor betalen. Kies je voor gebruikte onderdelen? Dan betaal je een aantrekkelijke prijs voor de gebruikte injectoren. Controleer wel goed of de injectoren volledig gecontroleerd, schoongemaakt en getest zijn alvorens ze te koop worden aangeboden voor hergebruik.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Injectoren".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl