advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 17 min geleden
    Ford Ka
   • 21 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 24 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 30 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 38 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Knipperlichten

   Richtingaanwijzers, of knipperlichten, hebben als functie om aan te geven welke kant je op wilt gaan met je auto. Een andere functie van knipperlichten is om andere weggebruikers te waarschuwen als er problemen zijn. Deze twee manieren waarop je je knipperlichten gebruikt, worden op twee verschillende manieren geregeld. Gebruik je de lichten voor het aangeven van richting? Dan kun je het hendeltje aan de linkerkant van jouw stuur naar boven of naar beneden klikken. Zo geef je eenvoudig aan dat je naar links of naar rechts wilt gaan. De alarmlichten worden bediend met een knop, meestal op het dashboard, waarop een rood driehoekje met een uitroepteken staat. Maak je gebruik van deze optie, dan gaan alle knipperlichten tegelijkertijd knipperen en weten andere weggebruikers dat ze moeten opletten.

   Problemen

   Er zijn verschillende problemen die kunnen optreden. Zo kan de bedrading versleten raken, waardoor de knipperlichten niet meer naar behoren werken, er kan een lampje kapot gaan, het contactpunt kan kapot gaan, er kan kortsluiting ontstaan zijn in het systeem, er kan technische optreden of het kan zijn dat er een zekering is doorgebrand.

   Als je problemen ervaart met de knipperlichten, dan kun je dat zelf op verschillende manieren ontdekken. De lampen kunnen bijvoorbeeld een minder sterk lichtsignaal afgeven, ze kunnen kapot zijn en niet knipperen of een lamp kan sneller knipperen dan het hoort. Soms krijg je ook een melding in je dashboard.

   Knipperlichten

   Repareren of vervangen

   Als er problemen zijn met de richtingaanwijzers, dan dient dat opgelost te worden. In het geval van een doorgebrande zekering of een doorgebrand lampje, kun je de zekering of het lampje vaak eenvoudig zelf vervangen. Als er meer schade is ontstaan aan bijvoorbeeld de bedrading of het systeem van de knipperlichten, dan dien je een specialist in te schakelen. Eventueel kunt je kiezen voor gebruikte onderdelen. Deze onderdelen, zoals knipperlichten, worden uit sloopauto’s gehaald en zijn goedkoper dan nieuwe onderdelen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Knipperlichten".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl