advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 42 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 52 min geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 1 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 2 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 2 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Remslang

   De remslang van je auto wordt ook wel de remleiding genoemd. Meestal is de remslang gemaakt van kunststof, maar deze kan ook aanwezig zijn in de vorm van een stalen buis. In de meeste gevallen wordt de remslang dan aangeduid als de rembuis of de remleiding. Een remslang is met remvloeistof gevuld en loopt vanuit de hoofdremcilinder naar de diverse wielcilinders. Wanneer het rempedaal van de auto wordt ingedrukt, dan worden de zuigers naar buiten gedrukt. Deze bevinden zich in de wielcilinders. Vervolgens wordt op deze manier de auto afgeremd of tot stilstand gebracht.

   Wat als de remslang kapot is?

   Een kapotte remslang zorgt eigenlijk altijd voor problemen en, belangrijker nog, voor direct gevaar op de weg. Het spreekt voor zich dat je auto altijd in staat moet zijn om goed en snel af te remmen als een situatie hierom vraagt. Als de remslang kapot is, dan merk je dat de auto minder goed remt en, in het meest slechte geval, remt de auto helemaal niet meer. De gevolgen hiervan zijn vaak niet te overzien. Begint de remslang te slijten of laat deze al kleine tekenen van schade zien? Laat de remslang dan repareren voordat je de weg weer op gaat.

   remslang

   Een remslang vervangen door een tweedehands remslang

   Het is niet noodzakelijk om een nieuwe remslang te kopen. Je kunt een kapotte of beschadigde remslang prima vervangen door een tweedehands remslang. Bij de autosloperij kun je tegen een aantrekkelijke prijs een gebruikte remslang van hoge kwaliteit kopen. Tweedehands onderdelen, zoals een tweedehands remslang, worden gecontroleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt de kapotte remslang dus zorgeloos vervangen door een gebruikte remslang, maar zorg wel dat deze goed gecontroleerd is.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Remslang".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl