advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 11 min geleden
    Fiat Fiat Doblo'
   • 28 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 42 min geleden
    Opel Astra
   • 49 min geleden
    Ford Fiesta
   • 1 uur geleden
    Ford Fiesta
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Subframe

   Een subframe maakt onderdeel uit van een auto. Het frame zit aan de onderkant van je auto, aan het chassis, gemonteerd en krijgt veel te verduren. Daardoor kunnen beschadigingen en andere gebreken ontstaan. Schade aan het frame kan zichtbaar zijn in de vorm van roest, scheuren, vervormingen of deuken. Als er aanzienlijke schade is ontstaan, dan moet het subframe worden vervangen. Je kunt schade herkennen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld als de auto naar een kant van de weg trekt, de banden aan een kant sneller slijten of als de wielen niet goed uitgelijnd kunnen worden.

   Repareren of vervangen

   Afhankelijk van de schade die is ontstaan aan het subframe, kan er in sommige gevallen een reparatie worden uitgevoerd. Dat kan bij een garage, waar gebruik wordt gemaakt van speciale apparatuur. Deuken en andere vervormingen kunnen soms gerepareerd worden. Als er scheuren in het frame zitten, dan is het in sommige gevallen mogelijk om deze te repareren door het subframe te lassen. Is de schade te groot om te repareren, dan zal het frame moeten worden vervangen. Het subframe wordt gedemonteerd en alle andere onderdelen die hieraan verbonden zijn worden losgemaakt. Dit zijn onderdelen als draagarmen, veerpoten en de stuurinrichting. Vervolgens kan het nieuwe onderdeel geplaatst worden en kan alles opnieuw worden vastgezet.

   Tweedehands subframe

   Als het subframe van de auto aan vervanging toe is, dan heb je de mogelijkheid om  een tweedehands exemplaar te kopen. Tweedehands onderdelen zijn afkomstig van auto’s die naar de sloop gaan. Deze worden door sloopbedrijven gedemonteerd en de bruikbare onderdelen worden doorverkocht op de tweedehands markt. Dat geldt ook voor subframes. Ze worden na demontage goed gecontroleerd. Zijn ze nog bruikbaar, dan worden ze te koop aangeboden. De prijzen zijn meestal aanzienlijk lager dan de nieuwprijs. Op die manier heb je de mogelijkheid om goed tweedehands onderdeel te voor jouw auto voor een aantrekkelijke prijs. Als bijkomend voordeel stimuleer je hiermee het hergebruik van producten en onderdelen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Subframe".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl