Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 7 sec geleden
  Ford Focus
 • 4 min geleden
  Toyota Toyota Auris
 • 13 min geleden
  Mazda Mazda Cx-5
 • 14 min geleden
  Ford Focus
 • 38 min geleden
  Bmw 3er Reihe
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Zekeringenkast

In een auto zit een zekeringenkast die ervoor moet zorgen dat bij kortsluiting de stroom wordt uitgeschakeld. Als dat niet zou gebeuren dan bestaat het risico dat er vanwege een stroomprobleem brand ontstaat. Dat is natuurlijk levensgevaarlijk aangezien auto’s over het algemeen worden aangedreven met benzine of diesel, een zeer brandbare vloeistof. Een probleem met de zekeringenkast moet dus zo snel mogelijk worden verholpen.

De zekeringenkast controleren

Het is belangrijk om de zekeringenkast regelmatig te checken. Bij een APK keuring staat dit uiteraard ook op het programma. Als een zekering defect is, dan kan die ook apart worden vervangen. Het is dan natuurlijk niet nodig om de gehele zekeringenkast te vernieuwen. Als de kast dusdanige schade heeft dat vervanging wel nodig is, dan kun je vaak gebruik maken van een tweedehands exemplaar. Vervanging kan bijvoorbeeld nodig zijn als de auto betrokken is geweest bij een aanrijding.

Heb je een vervangende zekeringenkast nodig?

Ben je op zoek naar een vervangende zekeringenkast voor je auto of de auto van een klant van je garagebedrijf? Informeer dan zeker bij een autosloperij, want de kans bestaat dat zij je een gebruikt exemplaar kunnen leveren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Het is daarbij belangrijk te weten om welk merk en type auto het gaat, omdat de zekeringkast anders misschien niet geschikt is. Je kunt vervangende onderdelen die je bij een autosloper koopt vrijwel altijd laten opsturen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Zekeringenkast".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl