Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 2 min geleden
  Opel Vectra-b-caravan
 • 11 min geleden
  Toyota Toyota Yaris
 • 24 min geleden
  Volkswagen Eos
 • 27 min geleden
  Hyundai I20
 • 30 min geleden
  Ford Mondeo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Dodge onderdelen

Dodge is al ruim honderd jaar oud en van origine een Amerikaans automerk. Het werd overgenomen door Chrysler en maakt sinds vijf jaar deel uit van Fiat Chryler Automobiles. Sinds 2011 worden er geen auto’s van dit merk meer in Nederland verkocht. Ben jij een Dodge-bezitter en heb je een vervangend onderdeel nodig voor je wagen? Dan betekent dat natuurlijk niet dat dat een probleem hoeft te zijn. Integendeel; dankzij de vele autosloperijen in ons land vind je ook voor de minder bekende Dodge altijd het onderdeel dat jij nodig hebt. En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs!

Waarom een autosloperij je de beste oplossing biedt

Het is dan ook de prijs die de meeste autobezitters over de streep trekt om een gebruikt onderdeel aan te schaffen. Niet zo gek, want je bespaart in de regel al gauw vijftig procent ten opzichte van een nieuwprijs. Toch realiseren steeds meer autobezitters wat ook de andere voordelen van gebruikte onderdelen zijn. Zo krijg je er tegenwoordig steeds vaker garantie op. Iets wat niet geldt als je het onderdeel bij een particulier zou kopen. Autosloperijen zijn zeker van de kwaliteit die ze aanbieden, omdat de onderdelen na demontage goed zijn getest. Alleen de onderdelen, die geheel zonder gebreken functioneren, komen op de tweedehands markt terecht.

Gebruikte Dodge onderdelen

Vriendelijk voor je portemonnee, vriendelijk voor het milieu

Het aanschaffen van tweedehands onderdelen bij een autosloperij is niet alleen fijn voor je eigen portemonnee, het biedt ook het milieu nog eens een groot voordeel. Door het gebruik van tweedehands artikelen en daardoor de steeds lagere productie van nieuwe, wordt er minder uitstoot geproduceerd. Misschien niet het eerste wat in je opkomt, maar een voordeel dat van aanzienlijk groot belang is en in de toekomst een steeds grotere rol zal gaan spelen.

Gebruikte onderdelen voor elk model

Net als voor alle andere merken, geldt dat je ook voor elk Dodge model gebruikte onderdelen bij sloperijen kunt vinden. Zo zijn bijvoorbeeld een V-snaar, ruitenwissers, bumper, koppelingsplaat, gasveer, spanrol, veerpootlager, gloeibougie, stroomverdeler, remklauw en stuurhuis binnen een mum van tijd gevonden. Of je nu een Ram Van, Dart, Challenger, Caliber of Grand Caravan rijdt.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Dodge onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl