advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 12 min geleden
    Suzuki Alto
   • 20 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 27 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 36 min geleden
    Opel Corsa
   • 38 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Mitsubishi onderdelen

   In Nederland rijden er heel wat Mitsubishi’s rond. De Japanse autofabrikant weet er jaarlijks wel een miljoen auto’s te verkopen. In 1917 werd het eerste model gelanceerd, maar de echte doorbraak kwam in de jaren ’60. Mitsubishi produceert verschillende autotypen, maar voornamelijk stadsauto’s en SUV’s. Ook heeft het merk een sterke reputatie op het gebied van terreinwagens en 4×4 auto’s. Mitsubishi heeft wat betrouwbaarheid betreft een ijzersterke repuatie opgebouwd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er nooit iets kapot gaat aan je wagen. Mocht je een onderdeel moeten vervangen, dan ben ben je bij een autosloperij aan het juiste adres.

   Gebruikte onderdelen

   Misschien komt het niet direct in je op om naar een sloperij te gaan wanneer een onderdeel van je auto aan vervanging toe is. Autosloperijen hebben geruime tijd – onterech t- een wat schimmig imago gehad. En dat terwijl je er te maken hebt met echte professionals. In de loop der jaren hebben er op het gebied van autosloperijen enkele veranderingen plaatsgevonden. Deze hebben het vertrouwen van de consument verhoogd. Zo wordt er steeds vaker garantie gegeven op onderdelen en zijn er brancheorganisaties in het leven geroepen die toezien op de sloperijen.

   Mitsubishi

   Onderdelen voor elk denkbaar Mitsubishi model

   In de loop van zijn bestaan heeft het Japanse merk behoorlijk wat modellen op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de Mitsubishi Colt (zowel 3-deurs als 5-deurs), de Lancer, Lancer Evolution, Space Star, ASX, Outlander, Carisma, Space Wagon, Space Runner en Pajero. Tegenwoordig genieten vooral de ASX en de Space Star populariteit. Behalve personenwagens en terreinwagens produceert Mitsubishi ook pick-ups (zoals de L200) en bestelwagens, bijvoorbeeld de L300 en de Canter.

   Ga je voor een tweedehands onderdeel – voor welk model dan ook – naar een autosloperij, dan vind je gegarandeerd dat wat je zoekt. Dus zoek je naar een druklager, koppelingskabel, stuurwiel, buitenspiegel, bumper, V-snaar, hulpkoppelingscilinder of raammechanisme? Binnen de kortste keren heb je een perfect werkend tweedehands onderdeel in jouw bezit.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Mitsubishi onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl