advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Opel Corsa
   • 3 min geleden
    Nissan Micra 1.3e 3hb E2
   • 8 min geleden
    Ford Transit
   • 9 min geleden
    Renault Megane Scenic
   • 11 min geleden
    Bmw 125i
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte SsangYong onderdelen

   SsangYong behoort in Nederland tot de minder bekende automerken, alhoewel het de op drie na grootste producent van Zuid-Korea is. De fabrikant maakt voornamelijk 4×4 wagens, SUV’s en terreinwagens. Het merk werd in 1954 opgericht, in eerste instantie onder een andere naam. Alhoewel SsangYong in Nederland een verwaarloosbaar marktaandeel heeft, wil dat niet zeggen dat je met je handen in het haar hoeft te zitten als er iets aan je auto vervangen moet worden. Dankzij het bestaan van autosloperijen vind je ook voor dit weinig bekende merk voldoende gebruikte onderdelen in prima staat.

   De modellen die door SsangYong op de markt zijn gebracht

   SsangYong heeft sinds zijn oprichting een redelijk aantal modellen auto’s geproduceerd, waarvan de namen op de Nederlandse markt echter niet gauw worden herkend. De meest voorkomende modellen van deze Koreaanse producent zijn de Tivoli, XLV, Korando, Rexton, New Rexton en Actyon Sports. De Rexton is een SUV die werd gebaseerd op de Mercedes Benz M-klasse. SsangYong heeft ook een aantal bestelwagens geproduceerd, waaronder de Rodius en de Istana.

    

   SsangYong onderdelen

   Welke SsangYong onderdelen zijn tweedehands verkrijgbaar?

   Ook al behoort SsangYong niet tot de bekendste merken, toch zijn op de Nederlandse tweedehands markt vrijwel alle onderdelen verkrijgbaar. Wanneer je je wendt tot een autosloperij, is de kans groot dat je precies dát vindt, wat je zoekt. Tweedehands onderdelen voor modellen van dit merk vind je ofwel bij een autosloperij die allerhande merkonderdelen verkoopt, ofwel bij een sloperij die zich heeft toegespitst op de verkoop van onderdelen afkomstig van Aziatische auto’s. Zoek je een turbocompressor, roetfilter, radiatorslang, koppelingsplaat, radiateurdop, pedaalrubber of geleiderol? Dit en veel meer vind je bij een sloperij zonder problemen.

   Waarom een autosloperij?

   Wend je je tot een autosloperij, dan bespaar je jezelf flink wat geld. Voor een tweedehands artikel betaal je vaak maximaal de helft van het bedrag dat je voor een nieuw artikel kwijt zou zijn geweest. Je kunt ervan uitgaan dat het onderdeel naar behoren werkt. Na de zorgvuldige demontage uit de sloopauto is het namelijk uitvoerig getest. Alleen gebruikte onderdelen die geheel naar behoren werken, worden door sloperijen tweedehands aangeboden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte SsangYong onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl